web analytics

Bilder och träning

Nu har jag fixat lite bilder från helgen och ni hittar dem i bildgalleriet här till höger!

I går blev det bara lite inomhusträning med grabbarna krull medan Jerker och Impe var på sin agilitykurs. Tasstarget och apport var det som stod på schemat och med båda blev det ett pyttesteg åt rätt håll!

I dag blev det ett pass i carporten med tasstarget för båda vilket gick sådär…. Sen fjärren med Király och den gick riktigt bra!! Utomhus, två meter och fyra snygga skiften – duktig liten Kung :yes: Med Hojt blev det lite ”stå” och ”ståstadga” vilket gick sådär det med men i alla fall lite åt rätt håll.

Sen var jag iväg och gick en pinnstig med Hojt och han spårade kanonfint och markerade pinnarna men inte så tydligt som jag vill…. Tur vi ska på träningsläger i helgen då jag kan behöva lite råd och tips om hur jag ska få till det :-P

Till Király hade jag lagt ett spår men det talar vi tyst om :reallypissed: Nu har de senaste två spåren gått åt h-vete och all känsla vi hade ett tag är som bortblåst…. Som sagt tur vi ska på träningsläger i helgen!!!!

Jerker har börjat på nya staketet och jag tror det kommer att bli kanonbra. I går var vi och beställde lite buskar och ett träd så snart är nog vår tomt precis som vi vill ha den :rotfl:

2 reaktioner till “Bilder och träning”

  1. Härligt att det går framåt (låtsas som jag inte läste det där om Királys spår) ;-) med träningen!
    Skoj med träningsläger – alltid lika uppskattat.

    Kram på er allihop

    1. Ja jag ser verkligen fram emot lägret – så skönt att få träna hund hela dagarna och få maten serverad :yes:

      Kram till er alla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.