web analytics
Avstämning,  Vardagen

Årets sista dag

Sitter här och funderar på året som gått innan vi ska gå över till mamma på nyårsmiddag.

Året började sorgligt då vi saknade vår Trissa som vi var tvungna att ta bort i mitten på december 2008 sad

Satsade sedan på att omskola mig till massageterapeut för hund. Det tog hela våren och var kämpigt men roligt och givande. Nu har jag startat eget och hoppas få igång verksamheten ordentligt nästa år.

Hösten har varit full av flyttar – fler släktingar har flyttat hit från Stockholm. L behövde en del renoveringshjälp och hon har nu fått så fint i sitt hus smile

Hundmässigt har 2009 varit lite upp och ner. Började med att Jerker och Elton provade på att valla och gillade det skarpt! Elton har en bra djurkänsla och ett intresse sedan får vi se hur mycket träning det blir. Jerker tog, av olika anledningar, även över den ”vanliga” träningen med Elton och dom har börjat om ganska mycket från början. Vi får se hur det utvecklas.
Elton har under året visat sig vara ganska osäker i många situationer och lite räddhågsen. Ljud är något han har börjat reagera på, inte alltid och inte i alla situationer men mer än vad som är ”trevligt”. Tur det inte smäller så mycket här då det verkar som han tycker det är obehagligt. Vi får se hur det går i kväll/natt……..

Framtidsplaner för 2010 har vi så klart laugh

Satsa på mitt företag med massageterapi för hund och webbdesign så klart!

Skaffa en hund till!

Fira 10-årig bröllopsdag!

Mer detaljerade planer får ni inte ;)

GOTT NYTT ÅR!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.