Amaryllistjej

140107_1h

Skön stil hon har mamma Shirley när hon matar sitt stora gäng. Hon verkar vara en utmärkt mamma och alla valparna växer och frodas, trots att dom är tio stycken, och dom är idag 2 veckor gamla. Impe är ju morbror till dessa små godingar och är det någon som är sugen på en liten kille, som förhoppningsvis kommer att påminna om vår fina Impe så gå in på Kennel Chase Me och kontakta Helena!

Själva har vi ju bestämt att det ska bli en tjej den här gången, för även om vi stormtrivs med Impe så räcker det med två grabbar här hemma. Så till oss kommer någon av dessa tre små sötnosar att flytta:

Tik 3

140107_tik3_570h

Tik 2

140107_tik2_650h

Tik 1 tillsammans med den största av sina brorsor

140107_tik1_med_stor_bror_502h

Helena kommer att ha tema på sina kullar och på den här första kullen blir det Amaryllisnamn. Vi har fått vara med och ha åsikter, vilket vi tackar extra mycket för, då vi gillar att ha ett stamtavlenamn som vi även kan använda till vardags.

Efter lite letande och velande fram och tillbaka har vi nu bestämt att vår tik ska döpas efter denna fina blomma:

Amaryllis luna

och alltså få namnet Chase Me Luna

antje

Oj vad kul med valp igen! Blir det mest din eller din mans? Har också blandade kön men det har gått förvånansvärt bra. Challe som fick bli en hen brydde sig inte det minsta. Lite jobbigt för dotras borderterrier nån dag. Ni kan ju lösa det smidigt ändå.
Förstår att Kiraly fått det bra i sitt nya hem.

cissi

Det kommer att bli våran men lydnaden och spåret kommer att bli mig grej laugh

Ja vi har ju möjlighet att lösa det ganska enkelt så det kommer säkert att gå bra!

Helén

Luna är jättefint även om jag inte förstår kopplingen till blomman, men jag antar att den heter nåt Lunigt på latin Wink

Varför vill du ha en tik? Hanar är ju bäst! Wink

cissi

Nej den heter Luna på ”vanligt” språk laugh

Visst gillar jag hanar också men det finns fördelar även med tikar vet du smile

Erica

Så spännande. Håller med om att Luna är ett fint namn. <3
Blir lite förvånad över att ni väljer en tik, dock. Ta nu inte detta som någon kritik, för det är ju inte min sak. Ni gör ju givetvis precis som ni själva vill. Tycker bara att det verkar så krångligt med båda könen när det blir löptider.
Kram på er allihop <3

cissi

Nu har vi ju fördelen av att vara två samt att jag är hemma väldigt mycket, dessutom har vi ju husvagnen på tomten så vi har enkelt att dela på oss/dom.

Jag vill väldigt gärna ha en tik och någon gång måste man ju påbörja ett byte av kön Wink

Kram till er också <3

Britt-Marie

Åh, såna små sötnosar. Är lite avundsjuk på dig som snart får åka och titta på de små! Luna är ett jättefint namn. När jag var elva fick jag en tax som i bilen hem döptes till Fia. Först dagen efter kom jag på namnet Luna, men då var det så dags. Fia hade redan fastnat hos övriga familjen.

cissi

Ja ett par veckor till får jag hålla mig men sen så är det dags smile

Här ratade vi det först då vi har en bekant som hade en hund som hette det men när sen Sara påminde mig om det igen så ändrade vi oss och tog det. Tycker också det är jättefint laugh

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.