web analytics

2011 – vågornas år

Sitter här och tänker tillbaks på 2011 med blandade känslor då det varit en väldigt turbulent år…..

Flera jobbiga bortgångar av både folk och fä :cry:
Jobbigast var såklart bortgången av min älskade mormor – saknaden är fortfarande enorm :heart:
Inte heller var det lätt när vi beslöt att låta Elton somna in, även om det för hans del var det allra bästa så är saknaden stor!

Även andra har fått ta bort hundar som vi känt väl och älskat mycket: världens finaste långhårscollie Eddie och bästa farfarn Zappa finns inte längre och vi skickar varma tankar till Hasse, Elisabet, Felix och Sara :rose: :rose:

I mitten på december gick även en av våra underbara grannar bort så året har verkligen bjudit på ledsamheter så det räcker för lång tid framöver….

Vissa andra saker har varit lite upp och ner:
Királys och min träning har åkt berg-och-dal-bana men vi har i alla fall roligt tillsammans och det är huvudsaken :yes: MH klarade vi också av och det visade två saker:  orädd men en hel del skärpa :-/ Lagt om träningen lite för att få bättre struktur på dessa bitar och vi har kommit en bra bit på väg – skönt! Efter mycket funderande fram och tillbaka beslutade vi att kastrera Király detta för att jag inte ska kunna ändra mig då han blir äldre och lugnare, för han har ju många bra sidor och det är lätt att glömma bort hur han verkligen är när tiden går. För oavsett hur bra han blir ska en hund med det teperamentet, skärpa med mer inte gå vidare i avel! Såret är nu snart läkt och han börjar bli sitt gamla vanliga glada, pigga jag igen :rotfl:

Med mitt företag Hundkänslan har det också varit lite fram och tillbaks men hittills har det blivit bra trots allt. Jag trivs väldigt bra med mitt jobb och hoppas att det ska fortsätta utvecklas under 2012. Jag har en nyhet på gång: Biolight-behandlingar! Mer information hittar ni på Hundkänslans hemsida!

Sen har ju året innehållit glädje också som tur är :yes:
Den största glädjen är nog Jerkers alldeles egna hund som kom in i våra liv i påskas. Whippeten Impuls – Impe som dagligen lever upp till sitt smeknamn ;-) Med honom har vi lärt känna nya människor och prövat nya hundsporter vilket har varit himla roligt :-))

Bytte husvagn till en som bättre fungerar för oss och den har vi redan hunnit vara ute med flera gånger och vi stormtrivs verkligen med den :yes: Bil har vi också lyckats byta då den gamla ”gick sönder” och vi ändå pratat om att skaffa en lite större så jag enklare kan få in alla företagsgrejer när jag ska ut och jobba så passade vi på :clap:

Nu lägger vi detta brokiga år bakom oss och blickar framåt.
Jag tänker inte sätta upp några konkreta mål för 2012 men ser fram emot att utvecklas inom många områden och upptäcka nya. Är övertygad om att det både kommer att hända, och att vi kommer att göra, massa spännande saker – det är ju det livet handlar om!

Så länge både jag och mina nära och kära får vara friska och jag får umgås med min man och våra underbara hundar (och en hel del hundträning såklart) är jag egentligen väldigt nöjd :heart:

 

23 reaktioner till “2011 – vågornas år”

  1. Jag hoppas också på att nästa år inte är lika vågigt som det som varit och att det blir träning och kanske en liten tävling nästa år. För dig alltså! ;-) :-D

  2. Vilken kort nos Impe hade när han var liten! Men gud så söta de var (och är!) tillsammans, de små huliganerna :-)

    Gott Nytt År från mig och Lancekatt!!

  3. Mycket som hände under 2011 som satte sina spår! Förlusten av nära och kära är alltid tungt, både två och fyrbenta!
    Vi hoppas och tror att ni får ett härligt roligt 2012! Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.