web analytics

WOW flera gånger om

Vilka föräldrar Király har: På den internationella agilitytävling som gick av stapeln på Sofiero i går vann dom varsin klass :rotfl:

Mamma Arbetsmyrans Chica Csilla 6 år, är ju en etablerad agilitystjärna sen några år och ska represterar Sverige i VM i år så hennes och Martinas kapacietet vet vi ju om – GRATTIS till vinsten i hoppklass 3 på Sofiero :heart:

Pappa Akinnaz Tok Stimm 3 1/2 år har ”bara” varit i klass 3 en kort tid och har redan lyckats plocka två cert i agilityklassen – helt fantastiskt!. Det ena alltså på Sofiero i går – GRATTIS till vinsten i agilityklass 3 och cert :heart:

Med två så superduktiga föräldrar är det inte utan att man får lite prestationsångest…. men bara att inse att även om Király har bra gener så är det inte säkert att hans matte har det ;-) Vi ”nöjer” oss med att ha kul ihop så får vi se hur långt vi kommer :inlove:

En helt annan WOW-upplevelse var när vi var hos goda vänner i somras och våra fyra hundar kom så bra överens och hade så himla roligt ihop:

Detta är ett axplock av de kort Erica tog på våra ”spräckliga” när de verkligen hittade varandra i leken:

 

14 reaktioner till “WOW flera gånger om”

 1. Tack för Grattis det var verkligen Pumisarnas dag i Lördags <3
  Är så glad att alla valparna fått riktiga toppen hem det är det viktigaste och att ni är nöjda med era valpar =)

 2. Och plötsligt känns det som om det var igår ni var här. De var verkligen för söta ihop.
  Inte ska du ha prestationsångest. Gör det ni tycker är skoj, så kommer det att gå som en dans förr eller senare.
  KRAM

  1. Nej då jag har inte speciellt mycket prestationsångest, tycker att hans föräldrar är superduktiga :yes: och eftersom jag trivs så enomt bra med Király hoppas jag ju självklart att jag ska lyckas ”förvalta honom” på bästa sätt :heart:

 3. Blir väl kanske lätt att man känner pressen men man får jobba efter sin egen förmåga och det viktigaste är att det ska vara KUL både för min hund och mig. Fina bilder på fina voffar :-)
  Ha de gott

  1. Så pressad känner jag mig egentligen inte, ingen av dom ”kräver” något men dom är verkligen så duktiga båda två :heart:

   Ja Silver och Impe är verkligen två snyggingar :yes:

   Ha det bra själv!

 4. Förstår att du får lite prestationsångest med dessa duktiga föräldrar. Men precis som du skriver så ligger det två helt otroligt duktiga mattar bakom dessa hundar.. Du har helt rätt inställning till att leka och ha kul med din hund.. Det är nummer ett till framgång.. Sedan tror jag inte dessa mattar har något som helst krav på att du ska bli lika duktig utan de är bara glada att du förvaltar deras avkomma med mycket kärlek och att han har det bra och mår som en KUNG :D
  Kram!

  1. Nej du har helt rätt Maria, dom har inga som helst krav vilket är så skönt :yes: Och vi har så roligt ihop jag och Kungen så någon stans ska vi säkert komma ;-)
   kram

  1. Ja det verkar vara något speciellt mellan dessa raser, min moster har en korthårscollietik och hon och Impe är också ”kära” i varandra :heart:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.