web analytics

Vi blir duktigare alla tre

Jag börjar få till lite roliga saker i Photoshop även om det går sakta – stort tack till Helén som står ut med alla mina frågor :heart: Jag gillar att göra bilder som blir lite extra och verkligen syns att det är trixade med! Som bilden nedan på våra tre finingar :inlove:

Király och jag har nu varit två gånger på träningen för ”tävlingslydnadsträningsgruppen” och redan andra gången i onsdags märktes skillnad! Han gjorde en mycket fin ingång på planen och ett halvt lf innan jag bröt med massa beröm. Han släppte kontakten kanske fyra steg efter vi gått någon meter men sen var han med riktigt fint och gjorde två fina svängar dessutom, en åt varje håll – mycket nöjd!
Sedan körde vi inkallning och den gick ok med tanke på den störning som blev när fler personer kom gåendes och ställde sig och tittade. Apporteringen, där vi lade fokus på att sitta still vid avlämnande och hämtande av apporten, gick mycket bra :yes: Verkligen nöjd med den kvällens träning.

Däremot har vi återigen fått in lite väl mycket tugg på apporten så där ska jag nu backa lite i träningen. Körde ett pass i går och har nu lite idéer hur jag ska gå vidare efter ett ”whatsapp-samtal” med duktiga Sara i går kväll. Btw så har hon lagt ut en film på sin och Hajjas ff-träning som är väl värd att se så kolla HÄR, dom är SÅ duktiga!!

För Hojts del blir det väldigt blandad träning; spår, pinnmarkering, sitt, stå, ligg, apportering och platsliggning är väl det som vi mest ägnar oss åt just nu. Och det roliga är att alla delar går framåt om än i varierande hastighet :rotfl:  Pinnmarkeringen börjar nu bli som jag vill ha den och vi ska nu ”bara” befästa den ordentligt ;-) Ordförståelsen för sitt, stå, ligg börjar komma så nu måste jag bli duktig på att variera våra positioner. När det gäller platsliggningen vill jag ha Hakan i backen och där har vi nu kommit till att han kan ligga några sekunder med mig rak bredvid sig och även om jag tar ett steg ifrån. Han klara lite längre när jag står rakt framför honom, där har jag bara kommit till en meters avstånd ungefär men vi jobbar vidare och det känns bra :inlove:

Eftersom Király har sin regelbundna ”gruppträning” så har jag bestämt att även Hojt ska få det men för hans del blir det en spårkurs i stället som börjar med teori på måndag och sen blir det 6 helgdagsträffar under hösten/vinter! Det ska bli intressant att se hur mycket han kan utvecklas, han är ju inte så gammal men det känns verkligen som han har en superpotential i det här med näsarbete :yes:

6 reaktioner till “Vi blir duktigare alla tre”

 1. Hejhopp. Det verkar ju gå galant med hundträningen här. Bara kämpa på. Verkar skoj det här med photoshop. Kanske ska skicka mina bilder till dig för lite redigering ;-)

  Kram

 2. Jag blir bara glad när du gör fina saker i photoshop träna på du =)
  Ni är super duktiga alla tre och gör stora framsteg hela tiden jätte kul :inlove:

 3. Klart jag svarar på frågor, det är bara kul! :-)

  Hojt o Bönan har kommit lika långt med hakan i marken-träningen ;-)

  Kul med spårkurs!! Duktiga Hojt kommer att glänsa :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.