web analytics

Varning!

.
Till alla er som inte gillar positiva/skrytinlägg: sluta läs nu för det här inlägget kommer att handla om världens bästa lilla hund ;)

Han är fortfarande inte speciellt gammal och utvecklas hela tiden och begränsningen lär inte sitta hos honom :-P  I går när vi var in till veterinären så var han med för att ta blodprov till rabieskollen och han var lite sådär med tanke på att jag ju lämnade honom där förra gången (då när han ätit något olämpligt….). Så när han stod på bordet för att vänta på den som skulle ta blodprovet provade jag att köra lite frysmarkeringar med honom. Och självklart ställer den lilla hunden upp på det och har full fokus på uppgiften :inlove:

Passade även på att be veterinären kolla hans knän för eventuell patellaluxation men det fanns ingen sådan, knäna var så fasta och fina så – skönt då vet jag det :yes:

Lyckades här om dagen ta ett kort på honom när han väntar på att Elton ska dyka upp runt husknuten. Tyvärr lite dålig vinkel men personligen tycker jag han är superfin :heart:

Idag har jag kört lite slalomträning i trädgården enligt 2×2-metoden och det gick jättebra (vi har i och för sig inte kommit så långt)! Jag tror att vår träning att han ska titta rakt fram när jag står bakom honom har hjälpt till en del. Andra passet så sprang han igenom från olika vinklar och med mig i alla fall någon meter bort och på båda sidor. Duktig liten hund som gör det matte begär av honom, om det sedan blir rätt eller inte får vi se då matte inte är någon hejare på agility direkt – men roligt har vi :rotfl:

 

10 reaktioner till “Varning!”

  1. Skryt är en sak, men fakta är något helt annat och det är helt klart fakta du kommer med så klart!! :shy:

  2. Du skryter inte, du gläds, och vi med dig!
    Duktigt att ni kommit igång med slalomträningen. Måste börja med Lydia. Skulle kanske köpa DVD:n du nämnde tidigare.

  3. Jag ÄLSKAR skryt inlägg speciellt när dom kommer från väldigt kritiska människor!
    Det är så roligt att läsa om Királys utveckling och att han fortsätter att utvecklas åt rätt håll :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.