web analytics

Tuffa tider…

140528
Impe med bästa spring/”jonglerings”-leksaken :heart:

Lite tufft just nu: skadad hund = veterinärräkning, dålig koppling på stora bilen = verkstadsräkning (som inte blir billig), ingen fungerade AC i ”skruttbilen” = inköp av delar för självfix och dessutom är det snart sommar och semester…… Ja ja det är nog meningen att vi ska ta det lugnt i sommar *sorry*

Impe gjorde ju en vurpa på LC-tävlingen i Söderköping för fyra veckor sedan och då fick han vila och några dagars rimadyl och biolight men när han sen inte haltade och leden kändes bra så fick han börja springa lite igen men höll inte :-(  Domen från veterinären idag var 3 veckors koppelpromenader med ”handledsskydd”, rimadyl och en kur biolight på 6 gånger = 12 dagar. Tur man har en egen biolight så man i alla fall spar in den kostnaden *yes*

13 reaktioner till “Tuffa tider…”

  1. Hmm det kan jag verkligen förstå att han tyckte, stackarn…
   Men Luna hade visst njutit desto mer hörde jag ;-)

 1. Det är märkligt att det alltid hoper sig med eländen. En olycka kommer sällan ensam sägs det ju, och ibland känns det verkligen som att så är fallet.
  Hoppas det löser sig på bästa sätt och att Impe läker ihop ordentligt.

  KRAM

 2. Usch, en olycka kommer sällan ensam. Men nu har ni haft otur på tre punkter, så nu ska det väl vara slut på sånt. Vi trodde att AC:n i Lilla Blå också var paj, men det var bara att fylla på gas, så funkar den perfekt igen. :-)

 3. Stackars Impe and stackars er. Det är så typiskt att alla utgifter ska komma samtidigt och just när man minst will ha dem!

  1. Mmm roligare kunde man ha det :-(
   Men man får se det positiva i att de andra två är friska i alla fall :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.