web analytics

Träningssugen!

Kom hem från Stockholm igår efter en mycket trevlig helg hos släkten och på Stora Stockholm!

Torsdagskvällen började med att pappa bjöd på en god middag med efterföljande avec:

141211_sth

Den var jättegod!

Det här kortet får representera fredagen:

141212_sth

Ser ut som ett flygplan eller nått från framtiden men var bara Erics nya bil Teslan som Thérèse, ungarna och jag tog från stan hem till dom i Saltis. En elbil som var så himla bekväm att åka i *yes* Väl ute hos dom så bjöd hon på glögg och vi hade en trevlig eftermiddag med mina fina systersöner tills Leila kom och hämtade mig. Dagen avslutades med en supergod middag som pappa lagat!

På lördagen åkte jag, Leila, Thérèse, Oscar och Victor till Älvsjö och gick på Hundmässan. Annorlunda men himla roligt att se mässan genom barnaögon då grabbarna bara är 4,5 respektive 2,5 år *kiss* Victor som är minst fascinerades av precis allt medan Oscar mest föll för agilityn:

141213_sth

Efter mässan bjöd Leila mig på middag på en Thairesturang innan vi gick hem och tog en lugn kväll, riktigt lyxigt och trevligt *good*

Jag åkte från pappa och Leila tidigt på söndagen då Lunas brorsor skulle vara först ut i ringen. Det blev en låååång men mycket trevlig dag på Stora Stockholm då mitt tåg hem inte gick förrän strax efter sex. Brorsorna, syrran och mamma Shirley skötte sig utmärk allihop, så bra så att dom blev bästa avelsgrupp whippet och sen även bästa uppfödargrupp whippet i konkurrens med tre andra grupper :-D . Så efter att ha shoppat en del gällde det att hitta någon bra plats vid stora finalringen, vilket gick sådär…

Här är ett kort från uppsamlingsringen där uppfödargrupperna blir genomgångna:

141214_uppfgrChaseMe

Chase Me Calimero, Chase Me Ragtime, Chase Me Cybister och Chase Me Firecracker (som visas av ”farmor” Camilla ägare till barnens far Ruter).

Som sagt ingen bra plats vid ringside men tog i alla fall en liten film och ett kort när dom kom in med avelsgruppen där Åsa Lindholm (kennel Swaara) visade mamma Swaara Karen Laughing:

Och kortet visar inte deras vackraste sida men ni ser i alla fall lite hur finalringen såg ut ;-)

141214_avelsgrChaseMe

Sen tog det tyvärr en timme extra innan jag var hemma i Emmaboda då tåget från Stockholm såklart blev försenat… Men som kompensation så var det fyra väldigt glada som hälsade mig välkommen hem efter tre dagar borta från dom :heart:

Så idag fick i alla fall två av dom lite kompensation med lite inneträning. Blev så sugen på att träna när jag var på mässan så Luna fick ett pass ff-träning som blev både fokuserat och bra, och Hojt fick både lite positioner i ff och fjärren *yes* Nu blir det en promenad så får dom nog varsitt kort pass till i kväll ;-)

4 reaktioner till “Träningssugen!”

  1. Jösses! Att du orkar *dash*
    Avec alla dagar i veckan framför utställning! *pardon* Tur att det fanns lite roliga hundaktiviteter också. Då menar jag så klart agilityn *good*

    1. Ha ha ja inte är det något jag orkar med speciellt ofta nu för tiden men just Stora Stockholm är lite speciell att vara på *yes*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.