web analytics

Träningsbilder m.m.

Här är det fullt upp och bloggandet har fått ligga  åt sidan lite.

Har varit tre dagar i Stockholm med L och hälsat på mormor och varit på hundutställningen ”Stora Stockholm”, en totalt sett mycket trevlig resa!
Såg flera fina pumisar på utställningen och hade en trevlig stund vid ringen. BIR tiken var en mycket värdig vinnare och jag gillade att domaren helt klart hade en bild av vad hon ville ha och höll sig till den :yes: Var såklart även vid collie-ringen och pratade lite med folk. Men den domaren tilltalade mig inte alls så det blev inte så myclet där som jag tänkt mig.

Idag har bästa Sara, Stimm och Zappa varit här och vi har som vanligt haft ett späckat schema :-))
Först tränade vi hund sen gick vi en skogspromenad innan vi åkte hem till mig och åt lunch! Efter fikat blev det massage av Stimm och Zappa och efter det klippte Sara på Király. Den hunden har verkligen rejäl pälsväxt för det var ju bara en och en halv vecka sedan hon klippte på honom senast men det behövdes verkligen idag igen :eek:

Här kommer några kort från Királys och min träning. Det är så otroligt givande att träna med Sara och jag får så mycket energi till att försöka få till allt ännu bättre – TACK :rose: :heart:

Király klarade störningen av långtradarna som kom mellan varven riktigt bra och håll så fin fokus :inlove:

Pappa Stimm var som vanligt superduktig och har så härlig attityd och fokus på Sara var dom än är och vad som än händer. Och det var en hel del störning med lastbilar, folk och vanliga bilar men han har verkligen bara ögon för matte när dom jobbar :inlove:

Världens bästa reklampar är dom och jag är så tacksam att dom gör reklam för Hundkänslan:

Sara var som sagt snäll och klippte Király igen, skönt när man kan byta tjänster med varandra :rose: . Här är ett kort från träningen innan klippningen och sedan ett från tvättrummet på kvällen efter klippningen:

Världens finaset pumivalp på 5,5 månad :heart:

5 reaktioner till “Träningsbilder m.m.”

 1. Återigen härliga hunddagar, det bästa med ”Stora S” är shoppingen tycker jag :laugh:
  Har i ärlighetens namn lite svårt att se skillnaden på ”före” och ”efter” men han ser jättefin ut oavsett ju ;-)
  Visst är det så mycket roligare att träna med någon som är inspirerande och det verkar ju som du ”hittat” en bra träningskompis.

  Kram

 2. Ja Maria Stora Stockholm är en speciell utställning även om den inte har någon ”vinnar-titel” drar den folk så att vinna där är värt en del :)

  Gillar att ni säger att Király är lik sin far då jag är SÅ förtjust i Stimm – blir min lille äns i närheten så lär han bli en toppenhund :inlove:

 3. Tack för ännu en trevlig dag, jag håller med Maria Király är verkligen en liten kopia av Stimm :-* Vi gör mer än gärna reklam för bästa hundmassören ever till och med hundarna håller med ;O)

 4. Ni är så flitiga.. Stora stockholm är en trevlig utställning och det är lite speciellt att vinna där tycker jag. Jag måste bara le när jag ser bildern på Király då han är en sådan kopia av sin far i samma ålder som jag minns honom. Ja visst är Sara och Stimm ett fint reklampar ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.