web analytics

Spårat

Igår eftermiddag lade jag ett spår till Elton.
Öppen skog, ca 200 – 250 meter, tre pinnar plus slutet.
Han hade ett enormt drag i linan då jag släppte på (nästan ett direktpåsläpp) och tog första apporten utan problem. Första vinkeln gick han över och strulade lite men sen tog han den. Gick över andra apporten (jag tog den), tog däremot tredje apporten utan problem. Sista vinkeln gick riktigt bra och slutet var inga problem :D

Nu har ju inte jag spårat med honom sedan tidigt i våras (det är ju Jerker som gör det) men jag tycker han hade ett mycket bra drag i linan. Nästan lite intensivare än vanligt (kan kanske ha med Király att göra ;) ), näsan bra ner i marken men slarvade som vanligt lite i vinklarna. Undrar om det beror på farten eller orutin? Jag gissar på orutin så husse får väl försöka komma igång igen nu när det mesta av renoveringen är klar.

Allt stort är som sagt klart när det gäller renoveringen men det är mycket smått som återstår. Vi får väl se hur lång tid det tar innan allt är klart. Förhoppningen är att det mesta (helst allt) ska vara klart till första helgen i oktober!
Ska försöka fota lite så ni får se hur det blev :D

6 reaktioner till “Spårat”

 1. Orutin kan vara anledningen. Visst är det färskvara oavsett om det gäller lydnad eller spår. Men det verkar ju ändå som om han gillar det så kör på nu inför appellen. för det är väl målet?
  Kram

 2. Spåra är ju så himla kul :) Roligt att det gick så bra i spåret!! Han kanske slarvade lite med apporten för att han hade så bråttom till brorsan ;)

  Det ska bli kul och se hur våra småttingar gillar ”spåret” framöver :)

 3. Nja diciplinen är nog lite si och så även här….
  Jo jag såg det också :D fast han hade det väldigt ovanliga (*not*) ungerska förnamnet Gabor ;)
  kram

 4. Jag såg förresten att er lille kung ska stå i mål för Ungern vid kvällens fotbollslandskamp :D :D :D :D :D.

 5. Roligt att det går bra i spåret. Det ÄR dock en färskvara, så det är nog orutinen som spökar kan jag tänka mig.
  Spännande ska det bli att få se bilder så småningom, men jag vet också att de där små sakerna har en tendens att dra ut på tiden och liksom aldrig bli av … Hoppas att ni har bättre disciplin på det än vad vi har ;P
  Ha nu en härlig helg, här strålar solen så vi ska försöka avsluta sommarens målningsprojekt.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.