Spår

I går cyklade jag en sväng med Elton på förmiddagen. Kändes som om han behöver få utlopp för lite överskottsenergi nu när stygnen är borta och såret läkt innan han får gå lite mer lös på promenaderna. Han tyckte det var kul och man får verkligen hålla igen i början så han inte rusar laugh

Såg att Eltons ena bror nu också gått MH – Kul att vi är fler som verkar vara intresserade även av det mentala Wink

Idag har Elton och jag varit ute och spårat. Två raka spår med små-små saker som ”pinnar”. Det första var ungefär 30 meter och det andra var ca: 50 meter.
Det första gick bra även om jag fick assistera med handen några gånger. Det andra var lite struligt första halvan men efter första saken gick han strålande andra halvan. Nosen i backen hela tiden och ett helt OK tempo även om jag fick bromsa en hel del. Sista saken markerade han jättefint (en liten gummigrej) och då blev det både lek och godis såklart.

Jag är jättenöjd med dagens spår, det verkar som han börjar förstå vad som förväntas av honom laugh

Britt-Marie

Kul att höra att ni jobbar på och att Elton ”är på banan” igen. I dag har Totti fått sin sista massage för den här omgången, kanske att vi tar en ny omgång till våren. Anna tyckte att han fått lite mer spänst i stegen, och det tycker jag med. får se hur länge det sitter i.
Trevlig helg!

hundkanslan

Vad roligt att massagen har gjort nytta laugh
Tänker du på uppvärming och stretching i alla lägen så ska du se att effekten sitter i ett tag!
Ha en härlig helg själv smile

Maria, Zazza & Kiwi

Härligt att få sträcka ut lite.. smile Visst är det intressant med MH. jag tycker det ska bli kanonspännande att gå med Kiwi sen..
Härligt att spåret blev bra.. Härligt när poletten börjar trilla ner mer och mer.. smile
Ha det gott.. kramar

hundkanslan

Ja han blev så glad att få ”springa med cykeln” igen smile

Ska bli kul att se hur ditt ”lilla yrväder” hanterar ett MH Wink

Ha en härlig dag – kramar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.