Sitta i en låda

I onsdags var jag och Sara på Teba och shoppade lite hundsaker och leksakerna blev klart populära när jag kom hem:

Király ville inte ens överge den han fått tag i trots att han var trött och kröp upp i nya fina ”sängen” för att sova.

Lite träning han vi med också, framför allt fotposition med störning. Det har jag fortsatt träna idag, den här gången med Jerker och Elton som störning. Det går riktigt hyfsat. Lite svårt att sitta still har han men det blir sakta bättre. Tränade även på ingångarna och där fick vi till några riktigt fina – roligt!

För övrigt har jag varit med Király hos veterinären idag och tagit andra rabiessprutan och efter det har vi gjort om i lilla rummet. Fick tre Billybokhyllor av syrran som blev jättebra förvaring och gjorde att det helt plötsligt kommer att gå att använda lilla rummet! När vi höll på så skulle så klart Király vara med och kolla läget. Hade en tomkartong på golvet som han nyfiket klev i med framtassarna. Provade då att shejpa honom att sätta sig i den och det gick snabbt – roligt!

Kunde inte låta bli att prova en gång till nu i kväll att sätta honom i lådan och då filmade Jerker. Tänkte att om det går ok även andra gången kan ni ju få se det Wink Och det gjorde det så håll till godo: 

http://www.tripora.se/bilder/filmer/110107_lada.wmv

Dagens tanke:
Vi kör med ”positiv inlärning” på våra hundar, borde vi inte då även gör det på våra medmänniskor?

Jönsöligan

Duktiga ni är Yes
Man kanske skulle köpa den där hundsängen..den ser ju skön ut..jag har kikat på den flera ggr..
Ha det gott..kram

Cissi

Ja gör det, tror alla dina skulle gilla den. Den är både mysig att ligga i och att gräva/bädda i hälsar grabbarna bus Big Smile
Ha det bra själv!
kram

Maria

Jätte härlig film. Tror med på att posetiv inlärning på människor är det bästa. Titta bara hur barn blir som fått stryk eller blivit utsatta för annat hemskt. Inte är de de som blir snälla.. Utan tvärt om blir de många gånger de hemskaste av dem alla.. Även om det givetvis finns undantags fall där med..

Sara

Vad duktig han är sitter ju stilla jätte länge smile Du är också super duktig fick inget ljud så jag kunde höra klicken dock men det såg bra ut!!
Kul att bäddarna gick hem det gjorde dom här också smile
Galet bra dagens tanke som man borde fundera över, även om jag tror att dom som tränar sina hundar med positiv förstärkning gör det samma med sina medmänniskor.

Erica

Vilken fin hundsäng! Kanske något att förära blådåren med på den stundande tvåårsdagen …
Det är härligt att se arbetsglädjen hos lillen, jag tror att ni kommer att få mycket roligt tillsammans framöver. smile
Angående tanken är det väl bara att konstatera att det man lärt sig med glädje är det man helst gör.
Kram

Eva G

Duktig kille! smile
Klart man ska använda det på våra medmänniskor! smile Funkar alldeles utmärkt! Jag lagar t ex aldrig mat på helgerna längre *asg* Tog några år men….

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.