web analytics

Semester

Vilken härlig semester vi har just nu :yes:

Vi är i Fjugesta med husvagnen och den fungerar så himla bra även när man inte har förtältet uppe utan bara en markis. Verkligen ett kanonköp!

Anledningen till att vi är just i Fjugesta är att Jerker och Impe är på Klickerkloks valpläger och han är lika nöjd med det som jag var :-))
Impe sköter sig över förväntan, mest beroende på en engagerad husse och den nya leksaken ;-)

Jag och Király har det också toppen! Hittade ett perfekt ställe att träna på och har fått till några korta pass och ryggen har hållt! I morgon ska jag träffa en vän och hennes hundar och vi ska förhoppningsvis få till ännu mer bra träning tillsammans.

Både Király och Impe har skött sig kanonbra bland alla hundar och folk här på lägret. Vi har ju husvagnen parkerad på ”parkeringen” vid Gruvstugan men trots all rörelse så har de inga problem att koppla av – så jätteskönt!

 

11 reaktioner till “Semester”

  1. Härligt med läger:) Imponerad av hur bra Kungen slappnar av med all rörelse vid husvagnen. Vet ju hur tvillingbrorsan brukar va ;)

    1. Visst kom det ett ”voff” om någon kom FÖR nära, och om en annan hund skällde på honom så kom det ett svar men i det stora hela så var det lugnt :heart:

  2. Ja Anna och Helén detta valpläger kan verkligen rekomenderas – kanonbra :yes:

    Hej Jeanette och tack för dina ord :)) Impe är en härlig hund och jag tror att inspirationen från detta läger var exakt vad Jerker behövde för att riktigt komma igång med hundträningen.
    Ha det bra själv och lycka till med din lilla Maya :rose:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.