Så spännande!

Då har vi äntligen hämtat hem vår nya lilla stjärna och ser fram emot en spännande och rolig sommar!

Vi välkomnar Embla, Hopway Shooting Star, och hoppas alla våra tjejer ska komma bra överens.

Inga problem med första kontakten, alla tre är ju väldigt snälla mot valpar.

Embla fann sig snabbt till rätta och busade glad i hågen med leksaken vi fått med från uppfödaren:

Vi provade först med att hon skulle sova i en korg på golvet;

men det tog inte lång tid förrän hon låg i soffan bredvid Luna. Luna är så himla bra med valpar och tycker nog dom är ganska roliga, bara dom är respektfulla och inte ligger på henne (man märker där att hon har ganska ont av sitt diskbråck i sådana lägen).

Ett stort tack till uppfödaren Elin (och Magnus) på kennel Hopway för alla fina och användbara saker Embla fick med sig när hon flyttade!

Första natten gick över förväntan, Embla sov hos mig och visst vaknade jag massa gånger men inte för att hon ville gå ut utan för att jag inte är van vid en liten ”stökmaja” i sängen. Hon sov gott till kl sju i morse!

Dagen har ägnats åt att busa och att upptäcka tomten. Tyvärr har ingen av tjejerna velat busa med henne ännu. Luna kan busa lite inne men Raya och Turan håller sig på sin kant än så länge. Turan löper (för andra gången i sitt liv) så det kan vara en av anledningarna till att hon är lite avvaktande.

Embla hittade ett av Turans påbörjade hål men hon bara tittade, vi får väl se hur länge hon nöjer sig med det…

Många spännande saker att upptäcka:

Vi ställde ut en bur i skuggan vid häcken och det var perfekt tyckte Embla, då slapp hon gå in för att sova.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.