web analytics

Premiär

I helgen var vi på Ölands BK hela familjen med husvagnen och förenat nytta med nöje.
Jag jobbade och så passade vi på att ställa ut både Impe och Hojt på deras inofficiella utställning på lördagen.

Båda grabbarna skötte sig kanonbra :yes:

I pumivalpklassen var det Hojt och en fin liten kille till och båda fick HP men Ceger drog det längsta stråt och blev BIR – grattis!!! Det var Hojts första utställning och jag är så himla nöjd både med kritiken och med hur vi skötte oss. Lite mer behöver vi nog träna både på att stå och springa men vi hade roligt och det är huvudsaken :heart:

Husse och Impe har ju stält en gång tidigare men det var ju förra året så det kändes nog lite som första gången även för dom. Båda skötte sig kanonbra och Impe fick strålande kritik och blev BIM :heart:

Király var så klart också med och vi passade på att träna lite lf mellan utställningsringarna. Svårt, svårt tyckte Király men vi fick till en del bra sträckor och vändningar – så nyttigt för oss båda :yes:

Ulrika, Utzzi och Fluff var där och ”miljötränade” på lördagen så efter utställningen blev det varsit spår till alla hundarna. Alla fem skötte sig bra och vi avslutade dagen med grillat och prat i husvagnen innan Ulrika åkte hem. En mycket trevlig och givande dag :yes:

8 reaktioner till “Premiär”

  1. Har ju aldrig begripit mig på det där med skönhetstävling men kan ju förstå att ni är glada över att både ha rastypiska hundar och smarta:) Duktiga är de af o det va jättekul att kunna miljöträna mina samtidigt som jag hade trevligt sällskap!
    Att jag också fick bra spår och go middag gjorde hu inte saken sämre;)
    Men lite pinigt måste du tyckte det va när vi i högtalaren fick höra… O så har vi en upphittad plånbok som tillhör en Cecilia… :D

    1. Ja både snygga och duktiga – kan man begära mer ;-)

      Nja inte jag men Jerker tyckte nog det var lite skämmigt :blush: ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.