web analytics
Hundträning,  Vallning

Positivt och negativt

Både i går och i förgår gick det riktigt bra för Jerker och Elton när dom tränade.

Även när jag tränade lite inne båda dagarna så gick det bra. Framför allt börjar han bli väldigt tyst. Är jag fokuserad och exakt är han det också – kul laugh

Däremot är min förkylning inte bättre så det var bara att inse att åka till Calle och Beate inte var nått att tänka på. Lyckades i alla fall övertala Jerker att han och Elton skulle åka så dom är där nu. Fick rapport för ett tag sedan och den sa att dom hade det supertrevligt – vallat får, ätit ”snacks” och pratat en massa och nu var det straxt middag laugh

Själv sitter jag med en varm kopp te med honung och funderar på om jag ska gå och lägga mig – olika är livets lott sad

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.