web analytics

Positivt och negativt…..

Måndagens spår med Király gick riktigt bra!
Jag lade ett ca 80 – 100 m långt spår i öppen men stenig skog med små böjar och i formen av ett ”öppet” U, två små pinnar och en slutpinne, liggtid ca en timme. Hade två personer och tre hundar inom syn- och hörhåll som störning. Király tittade till på personerna precis när vi startade men sedan fokuserade han på spåret och spårade jättefint med låg nos och plockade alla pinnarna utan problem. Draget i linan var en anings bättre och jag är så himla nöjd med honom!

Både i måndags och i går körde vi två agilityövningar i trädgården: Runda en pinne och starter. Starter är han riktigt duktig på och runda pinnen kommer det också även om det är lite svårare. Det gick bättre i går då jag hade lite mer koll på hur jag skulle bete mig ;)

Tränade även frysmarkering på ny plats (utanför hyreshuset där mamma bor) och det var lite svårt när det kom folk och gick förbi men han lyckades fokusera riktigt bra och vi tog till och med ett steg till mot att markera föremålet :yes:

Husse och Impe leker mest just nu och ”tränar” på att Impe ska komma tillbaks med leksaken för fortsatt skoj med husse. Enligt uppgift går det riktigt bra :rotfl:

Skickar en varm tanke och stor kram till vännen Sara som var tvungen att ta bort världens finaste Zappa (Királys älskade farfar) i går :cry: :brokenheart:  Vi har så mycket att tacke den underbara hunden för: vänskapen med Sara, Király och Impe – han kommer alltid att finnas i vårt :heart:

Impe ligger gärna hos Elton, och han tycker det är helt ok :inlove:

2 reaktioner till “Positivt och negativt…..”

  1. Provade skriva tidigare idag, men lyckades tydligen inte …
    Härliga framgångar, det är så roligt att följa er här!

    Sedan måste jag skicka mina varmaste hälsningar till Sara, fast jag inte alls känner henne. På något vis känns det ändå som att jag gör det efter att ha läst här i bloggen. Det är så hemskt och gör så ont när man måste låta sin bästa vän somna.

  2. Härligt att träningen går framåt. Du ska se att ni snart kommer att susa fram över agilitybanan. Så trist och sorgligt när man måste låta sin fyrbente vän gå vidare, skickar en hälsning till Sara.
    Krtam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.