web analytics

Periodare

Jag är verkligen periodare på att blogga, inte för att det inte händer något utan mest för att jag i bland är lite väl asocial och då nöjer jag mig med att prata med mina nära och kära.

Snön vägrar försvinna så det är lite svårt med utomhusträningen, i alla fall spårandet :-(( men lite lydnad kan man alltid klämma in på uppfarten eller på vägen. Tyvärr är det flesta stora parkeringar i Emmaboda slaskiga av salt så där vill jag inte vara men fick just reda på att Tingsryds BKs plan är plogad så på söndag bär det av dit :yes:

Mina små krull har lite olika stilar när dom ska vila:

130210_hojt

Hojt ligger gärna på soffryggen oavsett om det är ljust så han ser ut eller mörkt på kvällen medan Király (om han är med i soffan) gärna kurar in sig hos någon, i detta fall i min syrras knä:

130215_kiraly

Gårdagens ridhusträning gick riktigt bra!
Jag kände av förkylningen fortfarande så jag var lat och tog bara med en hund och den här gången fick Hojt följa med. Det var ju länge sedan han fick träna i ridhuset då han haft såret efter dränaget, men det är läkt nu, och det märktes att han tyckte det var kul :rotfl:

Körde en del enkla grejer så som starter i ff/lf, skillnaden på sitt (bli kvar när jag går) och fot (följ med när jag går) och fokuserade samtidigt på att jag skulle göra rätt. Det gick riktigt bra och blev bättre och bättre vilket i och för sig är vitsen med att träna men tyvärr blir det ju inte allt så.

Hojt har väldigt lätt att ta till skallet och när han i går gjorde det mellan momenten så valde jag att pausa honom direkt. Inte för att jag vet om det var det som hjälpte men det kom bara några gånger sen var han tyst resten av tiden :yes:

130214_hojt

14 reaktioner till “Periodare”

 1. Ja, det är bäst att stävja ljudet redan i startgroparna …
  (Look who’s talking :-P )

  Man FÅR vara lat. Man FÅR välja själv när man ska blogga.
  Du behöver inte be om ursäkt.
  KRAM

  1. Nej jag har förstått det ;-) så jag tänkte jag skulle försöka stävja det innan jag fick in det för mycket…

 2. Det är inte kvantitet utan kvalitet som räknas och ibland kan det räcka med ett enda steg åt rätt håll för att man ska känna sig helnöjd.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.