web analytics

Orgie

i shoping har jag verkligen ägnat mig åt i helgen, i alla fall för att vara mig 8-)

Vi kom upp till Stockholm sent i torsdags kväll och i fredags passade vi på att gå i lite affärer. Både jag och Jerker handlade lite, han en skjorta och jag några fleecetröjor :yes:
Lördagen tillbringade jag på hundutställningen i Älvsjö och där blev det såklart en hel del hundtillbehör handlade, så som täcke, hundbädd, leksaker, en påse tuggben m.m. Jerker hämtade mig och på vägen tillbaks till Upplands Väsby svängde vi förbi XXL i Bromma och hittade äntligen ett par sköna vinterskor åt mig :rotfl: 

Som om inte detta var nog så gick Leila och jag en sväng i Upplandsväsbys centrum idag där jag köpte två tröjor till Jerker, en BH till mig och ett pussel och en nessecär till oss båda.

Glömde ju att vi på vägen upp till Stockholm svängde förbi Jysk i Nybro och beställde en ny säng :blush: så nu är det bara eventuellt en soffa kvar sen får vi verkligen ligga lågt med handlandet ett tag ;-)

10 reaktioner till “Orgie”

 1. Så härligt med shopping o vem vet… Kanske inte hela sanningen framkom utan du har säkert också lagt handpenning på en liten svart envis krabat;)
  Jag har fått hålla till godo med en bur och fyra däck på fälg denna månadern så jag hoppas tomten inte glömmer mig i år som han brukar…

  1. Ska väl erkänna ett det blev både koppel och halsband inhandlat också men där gick gränsen!!
   Ja du det var ju inte billiga saker direkt, men ack så nödvändiga!
   Har du bara varit en snäll flicka så ska du se att det dyker upp någon julklapp :yes:

  1. Köpa hundsaker är en favoritsysselsätning men att köpa kläder är måttligt roligt…. men behövligt ibland ;-)

 2. Men visst är det roligt att shoppa loss lite emellanåt. Och varför inte, om man har möjlighet, så länge det inte går till överdrift.Vi gör likadant. Det händer visserligen inte ofta, men det är skoj när vi unnar oss det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.