Ombyggnaden går framåt

Just nu jobbar vi både lite ut och inne för att få vissa saker klara till i slutet på augusti.

Inne har det målats en hel del och det tar evig tid men lite golv har han också hunnit med.
Här tar han bort det gamla för att få en bra ”skarv” mellan parketten i arbetsrummet och den nya i köket/hallen:

Här börjar det nya ta form:

Elton är väldigt nyfiken på vad husse gör i vissa lägen Wink

Dagens tanke:

I dagens snabba mediasamhälle är det någon vits med att ha en ”vanlig” hemsida eller ska man nöja sig med en informativ blogg? Vilket läser ni helst/mest?

Cissi

Maria: Nä jag märker det Wink
Jag ska ner och titta på dom igen på torsdag sedan är det hämtning om 2 1/2 vecka laugh
Bra att du fixar doser åt oss!!
kram

Jönsöligan: Jo vi försöker verkligen få undan massa saker nu laugh
Försökte ringa dig men ingen som svarade där heller Wink
Vi gör nya försök!
kram

jonsoligan

Fullt upp tills bäbisen kommer Wink
Ser ut att bli jättefint..duktig Jerker är !!
Klart Elton måste övervaka så inte husse gör fel LOL

Det bästa måste vara att ha bloggen på sin hemsida..annars blir det nog så att folk läser bloggen oftast..och hemsidan blir lite bortglömd..
Har sökt dig..men jag försöker igen Wink
Ha det gott..kram

Maria, Zazza & Kiwi

Vad fint dte blir.. Duktiga Jerker och Elton är Wink

Just nu läser jag inte ens bloggar.. jag kollar några st lite då och då för att se vad som är uppdaterat.. jag har blitt skitdålig med det.. men man hinner ju knappt..
Därför FB är så bra för där hittar man alla, men tyvärr blir det ju inte riktigt samma sak.. det var skillnad förr när man satt jämt vi datorn.. smile

Men jag håller med dej… En hemsida och en blogg tillsammans är nog det bästa.
Man kollar väl hemsidan första ggn man kollar och sen blir det väl bara uppdateringar egentligen.. det är ju bloggen man fortsätter att läsa..

Ha dte gott.. När hämtar ni bäbisen. smile Vi har fått ihop en del snusdosor nu.. Ska visa Gabbe sen hur mkt han snusar.. ha ha
Kram kram

Cissi

Erica: Jag har framfört din tanke och han hälsar att det är skönt med ”luftcirkulation” Wink
Ute är det borttagande av lite rabatter och häck-klippning som står på schemat!
kram

B-M: Ja visst är han han laugh

Sara: Ja till oktober ska det definitivt vara klart!

Maria: Tacksmile

Bettan: Det lär det bli!

När det gäller blogg kontra hemsida så verkar dom flesta ”nöja” sig med att läsa en aktiv blogg (kul att du läser min Maria laugh )
Men det jag saknar på många bloggar är lite mer ”Om”-information så för mig är det optimala en kombinerad blogg/hemsida så det är nog vad det blir framöver.
Återkommer när det är klart smile

Maria

Vad fint det blir.. Jag föredrar en fin och uppdaterad hemsida.. Läser endast några få bloggar.. Men kan vara intresserad av vad som står på hemsidorna. Både när det gäller kanin och hundsidor.

Sara

Vad fint det blir och vad fort det går helt otroligt ska bli kul att se det live i oktober smile
Bloggar är det rätta Wink Mycket roligare med en aktiv blogg då behövs inte hemsidan på samma sätt!

Britt-Marie

Så bra med en sån flitig hemmasnickare! Och duktig i köket är han också!
Ja, jag har funderat på att skrota min hemsida och bara ha bloggen. Jag uppdaterar ju aldrig den ändå. Eller kanske ha kvar den nedbantad med bara den viktigaste basinformationen för den nyfilkne förstagångsbesökaren. Men jag måste erkänna att det är sällan jag läser hemsidor numera, utom när man t ex har länkat till bilder från bloggen, som du brukar göra.

Erica

Det blir ju riktigt fint! Vad har ni för projekt ute???
Tycker dock att Jerker kanske missuppfattat det där med knäskydd, är det inte meningen att man ska ha MERA stöd under sina knän när man jobbar och inte MINDRE??????? Wink
Med mina onda knän känner jag bara AAAJJJ när jag ser översta bilden.

Blogg eller hemsida – det är frågan. Själv har jag allt komprimerat. När andra har båda varianterna märker jag själv att jag tittar väldigt sällan på hemsidan. Det är ju bloggen som uppdateras, och alltså den som är mer intressant att följa. Synd, för man missar saker på hemsidan ibland.

KRAM

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.