web analytics

Nya tag

Nu är vi taggade både jag och Király att ta nya tag i vår träning :yes:
Rutan, fjärren, framförgåendet, apporteringen, säkerhet i stadgemomenten – både att utföra det snabbt och bli kvar, samt spårandet är det vi försöker träna mest på just nu. Det är en bra bit kvar i flera av momenten till tävlingsfärdigt utförande men förhoppningen är att komma ut i både tvåan och appellen under hösten 8-)

En väldigt viktig sak som jag definitivt måste träna MYCKET på är min egen attityd – jag ska vara glad, positiv och lita på min hund, då går han som bäst :heart: Svårt men med bra kamrater som hela tiden påminner mig om det så ska jag nog få till det ;-)

Hojt och jag tränar också på och just nu mest med ”fokus under störning”, snabba utföranden och pinn-markering. Är fortfarande inte helt klar på vilken markeringsvariant jag vill ha av pinnarna men har börjat med lite grunder så får vi se vilket som verkar falla sig mest naturligt för honom.

Den här veckan är Jerker ledig och förhoppningsvis ska han hinna få cykel/redskapsförrådet klart. Det blir bara en ”utbuktning” på carporten men det ska bli så skönt att få tak även den delen :yes:
Själv ska jag försöka beskära våra fruktträd. Två av äppelträden, körsbärsträdet och plommonträden är angripna av något och behöver verkligen tas om hand så vi får väl se hur mycket som blir kvar av dem när jag är klar ;-)

 

6 reaktioner till “Nya tag”

 1. Ja men titta, headern funkar ganska bra, fast den förra var snyggare! ;)

  Beskära träd är ingen lek, har jag hört. Du får gärna bistå med några tips. Classe tog ett tag i äppelträdet för några år sedan och efter det blev det värre än någonsin… :-D

  1. Vi får väl förse dig med nya bilder så du kan göra ännu en ny ;-)

   Nä det är inte lätt, just äppelträd måste man vara både försiktig och ordentlig med annars blir det bara massor av så kallade ”vattenskott” :-? har inte tagit tag i dom ännu ;-)

   1. Beskär inga äppelträd på hösten – det ska göras på VÅREN

    (Skrev det här nyss också trodde jag, så det kanske står dubbelt eller på något annat inlägg) :-)

    KRAM

    1. Ditt inlägg hade hamnat i skräpmappen av någon anledning!?!
     Nä jag läste på och dom ska man ta i typ februari så jag får väl vänta till dess :-))
     kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.