Nya idéer

Förra veckan var Hojt och jag tillsammans med Ulrika och Fluff i Västerås och gick lydnadskurs för Towa Lindh. Vi hade några mycket trevliga dagar med bra väder och mycket bra kurs/träning. Jag trivs verkligen med hur Towa ser på det här med lydnad och hennes sätt att lära ut det, passar mig och Hojt riktigt bra. Den här gången var vi smarta och filmade alla passen vilket gör det så mycket lättare när man vill friska upp minnet Wink Nu har jag verktyg för i stort sätt alla brukslydnadsmomenten så bara att träna på!

I söndags var Jerker och jag på klubben och alla tre hundarna fick träna lydnad i olika former.

Luna fick leka, komma med sak till matte och lite följaövningar:

Hojt fick bara lite lf, framförgående, hopp och apportering. Här bjuder jag på en film där vi tränar framförgåendet med hjälp av riktningspinnar, ett sätt som visat sig fungera bra på honom:

Jerker och Impe är ju inte så där jätteförtjusta i lydnad så i söndags provade dom rallylydnad för första gången. Vi satte upp några skyltar och dom gick ”banan” två gånger, här bjuder jag på gång två!

Både Jerker och Impe verkade tycka det här var betydligt roligare, lite pepp på vägen sitter ju aldrig i vägen hälsar Impe Wink Så nu ska dom prova rally lite så får vi se vad det blir av det hela.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.