web analytics

Nackdel med att vara röstlös

Bara att inse att man är väldigt begränsad när man inte har någon röst :-/

Hur gärna man en vill så går det inte att prata i telefonen, får be ett par kunder om ursäkt när dom kommer – kan inte ha varit lätt att försöka fårstå mig :blush:
Men det värsta utav allt (om man bortser från att man är sjuk alltså ;-) ) är att det inte går så bra att träna hund!! Jag som tänkte jag skulle köra kort-korta pass nu när jag börjar känna mig lite bättre men hur lär man in en signal när den just nu inte alls låter son vanligt ?:-)  Typiskt, signalkontroll är ju något vi definitivt behöver träna.

Ja, ja bara att fokusera på andra delar den här veckan.

Flyt på ligg och stå på många olika platser går ju utmärkt att träna utan röst och även vändningar i ff fungerar utan verbal kommunikation.

Sen får vi se hur mycket agilityträning vi orkar med….. ja Király orkar säkert men frågan är hur min kondis är efter denna influensa. Fast lite bättre måste jag nog bli först sen får vi se hur det går, lite agility fram emot slutet av veckan lär det nog bli :yes:


Igår var det så här skönt på eftermiddagen…. det är det inte idag tyvärr :no:

6 reaktioner till “Nackdel med att vara röstlös”

  1. Att tappa rösten är inte kul alls!! Jag gjorde det på mitt första sommarjobb som växeltelefonist. Det var pinsamt som 14 åring att ha en röst som kom och gick vill jag lova, ha ha!

    Hoppas rösten kommer tillbaka i full styrka snart , och att du under tiden utmanar dig själv att hitta på lösningar att träna helt tyst :))) You can do it girl!!!!!

    1. Oj det kan inte ha varit kul – stackare!
      Ja att vara helt tyst är definitivt en utmaning för mig ;-) men, men bara att försöka för lite träning lär det bli :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.