web analytics

Mycket hund är det

Har varken haft tid eller ork att blogga på ett tag – prioritet har legat på våra hundar (och jobb) och det har varit många givande aktiviteter :yes:

Helgen som var tillbringade vi på Hälleberga B&B tillsammans med ett gäng från Emmaboda BK och tränade hund tillsammans. Det var så himla skönt att få allt serverat så man helt kunde fokusera på hundträningen, dessutom med supergod mat och fina marker för spår, sök, uppletande och lydnad – kan man begära mer :yes: :yes:

Hojts och Királys spårande gick riktigt bra och jag fick med mig bra tips hem för vidare träning. Lydnaden var som vanligt lite blandad och till nästa gång ska jag lägga upp det lite annorlunda. Men totalt sett så är jag mycket nöjd med helgen. Vill ni se ett gäng bilder på familjen Olins tränande kan ni gå in HÄR och vill ni se lite mer blandade bilder kan ni gå in på Emmaboda BKs fb-sida och titta under foton.

I går var det ju också en helgdag – Svergies ”födelsedag” GRATTIS!
Så bästa Sara passade på att komma hit i tisdags (både hon och Jerker hade sin ”veckoviladag” då) och träna hund i två dagar och ha det trevligt. Vi två benta har det ju alltid trevligt när vi träffas men jag tror numera att dom som har allra roligast är syskonen Hojt och Hajja :heart: Det var inte långa stunder dom var i från varandra om dom fick välja själva, så himla fina ihop:

Vi tränade både tisdag och onsdag. På tisdagen fick bara Hojt, av mina, träna och det gick väl sådär… men lite roligt hade vi i alla fall:

Sara tränade bara lite med Stimm men oj så fint han går:

Hajja har alla förutsättningar att bli lika duktig som sin pappa:

I går var vi ner till klubben och tränade och då gick det bättre med Hojt:

Hajja har ett härligt föremålsintresse och kamplust:

Även Hojts föremålsintresse är mycket bra även om kampen för tillfället inte riktigt är i klass med syrrans ;-) Men den här nya leksaken från CSiGORAs gillade han skarpt:

Även Impe har en CSiGORA-leksak som favorit just nu:

Király var med och tränade i går och vi jobbar på. Kan inte säga att det alltid går så bra men jag lär mig massor och vi försöker ha roligt ihop vilket är huvudsaken :inlove:

Ulrika och Fluff tränade också och det börjar se riktigt fint ut:

Ulrika och Sara använde varandra som störning och alla fyra skötte sig jättebra:

Jag fick såklart med mig många bra tips och den här gången skrev jag ner dom så nu har jag inget att skylla på om det inte är bättre till nästa gång ;-)
Avslutar med en helt underbar bild som Sara tog i går på mig och fina, goa prins Hojt (Akinnaz Herceg Hojt) :heart:

 

 

 

10 reaktioner till “Mycket hund är det”

  1. Många fina bilder :-) Kan man vara annat än nöjd om man får allt serverat och bara behöver tänka på att träna o snacka hund?

    Kram

  2. Åå vilka fina bilder. Gillar puss-bilden! Kul att träna ihop! Sen var det jättetrevligt att ha er på besök. Får jag låna ett par bilder till hemsidan?

    1. Tack själv det var himla trevligt att besöka dig och du har så mycket fina saker i butiken :yes:

      Det är Saras bilder så kolla med henne – man jag tror nog det går bra :-))

  3. Vilka härliga hundträningsdagar!! Bra klubb som anordnar roliga träningsdagar med mat ;-) Hör av er om ni har vägarna förbi ngn gång och vill träna hund! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.