web analytics

Lite att fundera på

Jag har varit två dagar på konvent tillsammans med FriskHund och Doggy Proffessional.
Jättekul att träffa så många av tjejerna från massageterapeututbildningen :inlove: Jag och Anne-Louise bodde ihop och hade så klart en hel del att prata om!

Det var ett trevligt konferensställe med god mat och fina rum.
Själva konventet var givande och vi fick en del att fundera på med oss hem…. Hur FriskHund kommer att utvecklas nu när man är branschråd för GSM-terapeuter och i och med det hur vi terapeuter som är med i FriskHund kan dra nytta av det?! Hur FriskHunds fördjupade samarbete med Doggy Proffessional kommer att involvera och påverka oss terapeuter?!

Svaren på dessa frågor kommer självklart att påverka mig och mitt företag väldigt mycket så det gäller verkligen att fundera och komma fram till hur jag vill satsa, hur jag vill utveckla företag och framför allt vilka möjligheter jag har att utveckla mig och företaget. Svåra frågor när man som jag är över femti och har både fobier och åsikter ;)

Idag på morgonen började jag dagen med att klippa Elton. Inte för att han har mycket päls men den lilla han har blir lätt ”tuffsig” så jag försöker hålla honom superkort. Tycker själv att även om huden lyser igenom så är det bättre när pälsen är kort så det lyser igenom lite mer över allt om ni förstår vad jag menar. Han blev fin i alla fall :heart:

Nu ska jag sätta mig med mitt föredrag en stund då jag ska till Åseda-Lenhovda BK på måndga kväll och prata våra hundars hälsa och muskeluppbyggnad :yes:

3 reaktioner till “Lite att fundera på”

 1. Tack Maria :heart: och ha en härlig helg själv!

  Ja Ewa det är det ju och även från cortisonet tyvärr :(
  Ha en toppenhelg slälv :heart:
  kram

 2. Hoppas du kommer på en bra lösning till dina funderingar..som passar både dig och företaget..verkar har varit en trevlig och givande konferans..
  Tyvärr är det ju biverkning av dessa hudinflammationer att de har svårt att bilda ny päls..tråkigt..
  Önskar er en härlig helg..kram

 3. Hoppas du kommer fram till rätt svar för dig Cissi. Förstår att det är mycket kring detta.
  Ha en trevlig fredag och en skön helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.