Kungen och Jag

Hej på er, Elton här! Nu är det ett tag sedan jag lyckades sno datorn från matte men nu har hon fått lite annat att göra så jag passar på!

För nu har äntligen Kungen anlänt! Jag måste säga att han är betydligt mindre än vad jag trodde han skulle vara. Kungar ska väl vara stora och resliga?! Dessutom behöver han lära sig massor märker jag, ingen riktig pejl på hur man uppför sig. Snor mina saker och springer matte i hälarna hela dagarna…… inte har han koll på intressanta luktfläckar ute heller utan kan komma hoppandes just när jag är försjunken i en ”artikel”.

Men lite rolig verkar han vara i alla fall. Första natten ville han sova hos mig och eftersom jag faktiskt tycker det är mysigt att sova nära (men berätta inte det för honom, han kan få för sig att jag är supersnäll och det är inte bra att ge det intrycket redan!) så fick han det. Lite stökig var han på morgonkvisten men det fick matte ta hand om, man måste ju ha henne till något vettigt också Wink

I går kväll och idag har det även gått att leka med honom men matte säger att jag måste ta det lugnt?! Hon kan ju säga det till Kungen också för han har verkligen stutsbollar i benen och vassa tänder som han försöker använda. Tycker att jag uppför mig väl och om han inte hinner med när jag springer kan väl inte jag hjälpa, eller?

Men han är lite lustig för när matte är med och leker väljar han oftast att leka med henne – märkligt! Jag får också leka med matte vid dessa tillfällen och då får han vänta – roligt! Fast jag tror hon mutar honom med godis just då, lite orättvist då jag bara får ligga still medan dom leker Twisted

Fast å andra sidan fick jag en hel tuggpinne nu i kväll och han fick bara en pyttebit!! Men det var lite konstigt att det tog så lång tid för honom att äta sin lilla bit, hans tänder är ju jättevassa men han kanske inte vet hur han ska använda dom?! Ja ovanligt lång tid tog det i alla fall för honom Rolls Eyes

Känns ändå skönt att han har kommit och han växer förhoppningvis på sig snart så vi kan ha roligt ihop laugh

Personligen mår jag sådär….. första svaret från tant veterinär var i alla fall negativt och jag ska visst dit igen om drygt en vecka. Då ska vi få svar på en sak till och kolla två nya – suck! Hoppas jag blir helt bra snart…….

Erica

Härligt att de verkar trivas tillsammans, det är nog bara en tidsfråga innan de båda två hittar ett sätt att leka som fungerar för dem båda. Det brukar gå rätt så fort. Skönt att höra att Király föredrar att leka med matte, det bådar gott. Det är ju annars lätt hänt att man själv har en hund, medan hunden har valpen laugh.
Hoppas verkligen att Elton får bli bra snart.
Kram

Sara

Håller båda tummarna att du mår bättre snart!
Härligt att han äntligen är hemma nu din egna lek kompis smile Även om han verkar vara en klok kille som leker med sin matte också så tror jag ni kommer få mycket roligt i framtiden!

Maria

Jag hoppas med du blir bra snart! Kul att han äntligenhar kommit lille kungen och jag lovar han kommer bli roligare om några veckor Wink det blev min valpbror i allafall även om han kan vara jobbig i bland. Fast tänderna får du nog stå ut med lite längre Wink

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.