web analytics

Jösses

så länge sedan det var jag skrev nu…. jag som skrev att jag fått tillbaks skrivlusten ;)

Men det har varit en hel del här ett tag så skrivandet har fått vänta.
I fredags kom två tredjedelar av Team Hundkänslan och vi tillbringade en trevlig kväll. Lördagen var det agilitytävling på Nybro BK där hela Teamet tävlade och jag jobbade. Király var med som sällskap då det normalt brukar vara lugnt på förmiddagarna och vi då passade på att ”roa” oss tillsammans han och jag :inlove:

Det som slår mig lite när man sitter så här på en hundtävling är hur olika folk behandlar både sina medtävlare och sina hundar. Många är hur trevliga som helst och månar verkligen om sina hundar, värmer upp ordentligt och tar hand om dom efteråt, så roligt att se. Men sen finns det de som inte är trevliga varken mot folk eller sina hundar. Det värsta är när en mindre bra prestation går ut över hunden :reallypissed: 
Fler borde tänka på att det defintiivt inte är ”livsviktigt” om man vinner eller inte utan det allra viktigaste är att ha roligt med sin hund. Det är då rätt känsla kommer och med den oftast ett bra resultat.

I går hade vi trevligt besök från Stockholm då Camilla, Martin, Malin och fina, snälla storpudeln Frodo var på besök. Vädret visade sig från sin bästa sida och det var rena sommarvärmen när vi satt och hade det skönt på altanen medan hundarna roade sig på tomten.

Med posten i går kom också grabbarnas nya halsband från Anna Lycksäter. Király fick ett vanligt halvstryp, och självklart ett med kronor på :heart: medan Elton fick ett fast halsband med blankt, mjukt tyg på insidan och även under spännet för att slita så lite som möjligt på hans redan ansträngda päls. De blev supersnygga och kanonbra båda två – STORT TACK Anna :rose: :rose:

Kvällen avslutades med att vi köpte oss en ”ny” husvagn :yes:  Den är ju inte ny egentligen utan ganska gammal men lite större än den vi har och väldigt fräsch samt att allt fungerar i den ;) Ska vi nu ha tre hundar gäller det ju att vi alla får plats och att det fungerar bra när vi är ute.

9 reaktioner till “Jösses”

 1. Det kommer alltid att finnas de som borde ägna sin tid åt något annat än att försöka träna hund, eller för all del djur av vilket slag det än är. Det är sorgligt men sant.
  Roligt med nya husvagnen, och ÄNNU roligare och mer spännande med påskens tillökning. Väntar spänt på uppdateringar.
  KRAM

 2. Super fina blev halsbanden :) Visst är det trist när folk låter sin besvikelse på hunden tror det bara är dom själva som förlorar på det i längden!
  Grattis till nya husvagnen och tack för en jätte trevlig helg <3

 3. Så snygga gossarna blev i sina fina halsband. Det var ju bra ni köpte en ny en så kan jag köpa en gammal ;-)

 4. Så himmmla snygga grabbarna är!!!! Har upptäckt att man går väldigt ofta och kollar in i affärerna och på nätet på olika grejor till sin hund, inte så mycket till sig själv längre. Det finns så snygga hundgrejor.

 5. Tycker det är oerhört tragiskt när folk bär sig åt på det sättet..det vikigaste måste väl vara att man har kul ihop med sin hund..blir det fel so what?
  Vädret är så skönt..njuter verkligen..
  Fina killarna blev i sina halsband!
  Kram

 6. Usch jag har sett det på alla sorters tävlingar och även utställningar när missnöjda hussar och mattar gör det surt för hunden när det blev en misslyckad prestasion ( Även att de själva många gånger är upphovsmän till dessa misslyckanden).
  Då gör det ont i mig.. :(
  Fina halsband och kul med husvagn. Det skulle jag med vilja ha .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.