web analytics

Inget ont som inte har något gott med sig!

Ja det är ett gammalt uttryck som är väldigt användbart allt som oftast.
Inte för att det känns speciellt kul i första läget – ont – men tar man sig bara igenom det så brukar det nästan alltid komma något gott ut av det. Även om det ibland kan ta alldeles för lång tid innan det ’goda’ visar sig wacko .

Här hemma är ju Hojt inte speciellt pigg och fräsch och jag vet inte riktigt varför, veterinärtid är bokad så vi hoppas få lite svar så småningom… Men medan han då inte får göra så där jättemycket blir det mer tid över att träna Luna blum  Ja även lilla Raya har fått prova på det här med att ’göra roliga saker med matte på träningsmattan’ och hon är inte lik varken Impe eller Luna så det ska bli roligt och se hur hon utvecklas.

Med Luna blir det både position, ff/lf, ingångar och ligg/sitt-träning, men det vi nu ska satsa mest på är apporteringen! Har provat flera olika varianter men ingen går sådär jättebra… Idag var bästa träningskamraten här och vi kom eventuellt på vad det är som gör Luna ovillig att komma in med saker! Så nu blir det mycket fysiskt busande med och utan saker i munnen på Luna så kanske hon tillslut inser att det är roligt att ha saker i munnen även hos matte ;-) Luna gillar att busa fysiskt men tyvärr har ju min axelskada satt stopp för det tidigare men nu tror jag det kan fungera om jag är försiktig yes

raya_luna_hojt

 

4 reaktioner till “Inget ont som inte har något gott med sig!”

  1. Vad tråkigt med Hojt! :heart: Nu får det väl vara nog med tråkigheter :cry: Skönt i alla fall att de andra hundarna är pigga & krya smile Håller tummarna att ni får bra besked när ni besöker veterinären. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.