web analytics

Imponerad!

Igår hade hela familjen en härlig dag på Öland. Era och jag var på vallkurs och resten av familjen var med och efteråt gick vi en härlig promenad på Alvaret.

Era var betydligt duktigare i går än gången innan även om hon fortfarande har lite väl bråttom. Jag börjar däremot få lite kläm på delar av det jag ska göra så vi jobbar vidare så får vi se hur det blir så småningom laugh

 

Idag fyller Era 11 månader och vi firade det med spår och lydnad.

Vi var i bokskogen och spårade och det var första gången för Era på det underlaget så jag blev väldigt imponerad av henne. Redan från start spårade hon iväg som om det inte alls var något annat underlag än det vanlig gräset :inlove: Jag hade gått över en stor, men låg stenhäll och det var lite konstigt så där tog det en stund innan hon kom på att jag gått över och inte runt. Vinkeln och böjen löste hon superfint och inga problem att ta pinnen på slutet. Jag hade bara en pinne då spåret inte var så långt med tanke på att det var ett helt nytt, och relativt svårt, underlag men med facit i hand så hade hon nog fixat ett längre spår med fler pinnar.

 

Sen åkte vi till klubben för lite budföring- och lydnadsträning och även här var hon väldigt duktig. Lite svårt med störningar och våra vändningar är inte färdiga ännu men det är saker jag vet att vi inte tränat på så mycket så jag är mer än nöjd med passet idag :heart:

12 reaktioner till “Imponerad!”

  1. Tack kiss
   Ja den här gången kommer jag att ta det lugnt, räknar ju med att vi ska hänga ihop i många år Era och jag så vi har inte bråttom smile

 1. Duktig Era!!??

  Blåste det lika kallt på Öland i lördags som det gjorde här? Evy och jag frös nästan ihjäl när vi gick runt sjön i Långasjö.

  Vad är det som växer i träden? Är det murgröna?

  1. Ja det var inte skönt i blåsten även om solen faktiskt hjälpte till en del.

   Vet inte vi kom inte så nära men det hade bär, har murgröna det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.