web analytics

Hjälpredan saknas….

Ja så blev då operationen av i går! Jag var där kvart över sju och fick komma in nästan direkt och träffa läkaren som kollade av axeln med ultraljud för att se exakt var skadan satt. Sen fick jag smärtstillande och fick lägga mig och dom började koppla in en väldig massa saker inför sövningen. Det blev bara någon minuts väntetid medan operationssalen gjordes i ordning, jag var första patienten för min läkare så sen gick det undan.

Vaknade på uppvaket vid halv tolv – tolv men det tog en stund innan jag var så pass vaken att jag kunde äta och gå på toaletten. Det var en helt fantastisk undersköterska där som verkligen livade upp stället och hanterade både vuxna och barn underbart! När min läkare dröjde så enades vi tillslut om att jag kunde få gå upp och klä på mig och vänta i en fåtölj i stället. Ni anar inte hur svårt det är att klä sig med bara en hand, för trots att det är vänster axel som är opererad och jag är högerhänt så gör man väldigt mycket med vänstern ändå… Undersköterskan hade ett så skönt uttryck för det: högerhandens hjälpreda saknas! Och ja det stämmer verkligen, ta på ett par strumpor med bara en hand så får ni se ;-)

Nu har ju jag så lyxigt att Jerker var ledig i går och idag och pysslar om både mig och vår trädgård. Ja idag passade han på att avsluta ett projekt och jag och hundarna var med och hejade :rotfl:

150605_arbete

Fotade även lite av blommorna som blommar just nu:

150605_blommor1

150605_blommor2

150605_blommor3

Både husse och hundar tog pauser ibland, det är sommar idag så det blev lite varmt:

150605_vila1

Även om Hojt av någon outgrundlig anledning valde den fina fällen från Kennel Miraculix i stället för gräset *crazy*

150605_vila2

Så här fint blev det nedanför vardagsrumsfönstren nu:

150605_klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.