web analytics

Galen!?

pioner

Ja frågan är om man (jag) inte är lite galen när man går ut och tävlar rallylydnad efter bara ca två veckors träning (:crazy:)

Luna stackarn har det inte lätt med sin matte som får för sig saker som det bara är för lilla whippan att hänga med på. Som nu det här med rallylydnaden… Jag har sagt att jag inte är ett dugg intresserad av rallylydnad och inte tänker tävla i det, men då appelltävlingarna tog slut för säsongen redan i maj så blev det tillslut så att jag bestämde mig för att prova.

I söndags gjorde vi alltså vår debut på en dubbel rallylydnadstävling. På första banan lyckades jag diska oss, men poängen hade inte räckt ändå eftersom det var många skyltar med sitt-framför och det har vi inte riktigt fått helt ordning på ännu (:pardon:) Den andra banan däremot var det mer flyt i och trots att det även här var en del sitt-framför-skyltar så kändes den otroligt mycket bättre. Och ja det visade sig att vi fick vårt första kvalificerande resultat (:yess:) (:kiss:)

Impe var med som sällskap och gillade fikastunderna:

160619_debut

Så ja självklart har vi anmält oss till fler tävlingar, dels är det ett bra sätt att träna på att tävla för mig och dels så hägrar ju en liten titel för Luna såklart!

Lyckades få till en ovanligt bra bild med mobilen i går när jag fotade lite i trädgården:

blomma

 

10 reaktioner till “Galen!?”

 1. Haha, har också bestämt motsatt mig rally, men ska faktiskt gå en kurs i sommar tre dagar och lära mig nybörjarmomenten har jag tänkt. Sisådär tio år efter alla andra :-D .

 2. Det var inte dåligt, gratulerar! Och lycka till i framtiden – för jag antar att det blir flera tävlingar ;-)

 3. Rally är för mig helt obegripligt men är det kul att hålla på med så skadar det väl inte.
  Grattis! ?

  1. Kul o kul det vet jag kanske inte men det är i alla fall inte tråkigt och som sagt väldigt nyttig att komma ut och tävla och få rutin på just det (:yes:)
   Tack (:kiss:)

  1. Tack (:kiss:)
   Nej då inte alls och det är ett bra sätt att få lite Tävlingsträning (:yes:)
   Sen är det kanske inte en sport jag kommer att satsa på utan det blir nog lydnad och bruks för mig även i framtiden :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.