web analytics

Det tog stopp…

Jag tappade lite lusten att blogga när Turan blev dålig och efter det så har jag inte riktigt kommit igång igen då inte heller Luna och Raya har mått toppen.

Tiden har i stället lagts på jobb, funktionärsuppdrag och virkning vilket kanske inte är så roligt att läsa om. Men då jag fick påstötning härom dagen om att det var länge sedan jag bloggat så tänkte jag göra ett litet inlägg :-) .

Det har som sagt blivit en del virkat så filten jag gjort i ”hörn till hörn”-teknik är klar:

och just nu håller jag på med en sjal till som förhoppningsvis snart är klar den med:

De senaste dagarna har det blivit varmare ute, framför allt har det slutat vara minusgrader på nätterna, så nu har vi börjat lite med utepyssel.

Turan tycker det är jätteroligt att fler än hon vill vara ute och göra saker på tomten, extra roligt att husse har hållit på lite med veden så det har blivit nya ”leksaker” till henne :-D

Hållet i altanen på norrsidan ska läggas igen då busken som stod där är borttagen, altanerna är även skrubbade och ska bara oljas in innan vi kan börja använda dom ordentligt.

Sen är det skönt att mamma äntligen fått första vaccinationen, det firade vi med middag idag och hon hade med sig två superfina dukar som hon sytt åt oss. Vi hade ju lite speciella önskemål på dukar till all-valp-spelrummet och då är det enklast att gå till mamma och säga ”kan du sy en duk och en löpare till oss” :inlove:

Dom blev jättesnygga och passade utmärkt tycker vi:

Färgåtergivningen på den stora duken är inte helt korrekt, tittar man på den delen som hänger ner så stämmer den färgen bättre.

 

4 reaktioner till “Det tog stopp…”

  1. Så tråkigt att Turan också har mått dåligt. Jag hoppas hon är bättre nu!

    Vilken skojig pläd! Och sjalen ser ut att bli väldigt söt.

    1. Ja hon mår bättre, men vi vet inte vad det var….

      Ja nu är den också klar och den blev jättefin (:yes:)

  2. Nu längtar man bara efter att kunna sitta ute och ta en kopp kaffe! Tvättade av några utemöbler inför helgen som var men vi landade på plus tre och regn igår 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.