web analytics

Det tar sig!

I tisdags var jag hos Sara och Patrik och hälsade på, dom har nyss flyttat och deras nya hus var jättefint! Sara och jag passade såklart på att träna lite lydnad och jag fick fler enkla, bra tips med mig hem. Dessutom fotade såklart Sara en del så idag bjuder jag på ovanligt många bilder på mig själv (:blum:)

Vi hade ovanligt mycket störning runt omkring och det var verkligen nyttigt för båda mig och Era. Efter lite pepp från Sara så fixade vi det riktigt bra (:yes:)

Ska man belasta axlar och rygg så ska man göra det liksidigt har jag hört ;-)

Fina gänget: Era, Qlura och Nim (:kiss:)

Efter lydnad och lunch så passade jag på att lägga ett spår i deras trädgård med en stenmursövergång. Jag hade såklart en del godis i spåret men ändå imponerad över hur bra Era fixade det med den störning som var och med tanke på de saker vi gick förbi. Övergången över stenmuren fixade hon galant!

Dagen avslutades med glass och bus i trädgården, en helt underbar dag!

I onsdags provade vi lite av de nya tipset på lydnadsträningen med gänget på klubben och det gick faktiskt helt ok, bara träna på så kommer det här nog att bli riktigt bra (:yess:)

Whipparna har såklart också fått göra lite saker även om det mest består av att springa eller leta godis i trädgården. Luna får dock pyttelite lydnad då och då och det verkar hon uppskatta (:kiss:)

4 reaktioner till “Det tar sig!”

 1. Så roligt att få se lite bilder på dig också ❤️❤️
  Underbar läsning, det är så roligt att läsa om era framsteg. Störningsträning kan man ALDRIG få för mycket av.
  Kram ❤️❤️❤️

  1. Tack vännen :heart:
   Nä och jag är inte så bra på att störningsträna så bara ta sig i kragen!
   kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.