Det tar sig

Hösten är här ordentligt och jag gillar den verkligen! Så mycket fina färger i den klara, svala luften:

131018_host5

Vår berberishäck har en helt underbar färg så här års med både löven och bären.

Vi planterade ju några nya buskar förra hösten och dom har tagit sig och verkar trivas:

131018_host4

Vi har EN perenn blomma kvar i trädgården och det är en kärleksört. Jag tycker dom är så otroligt fina så här års:

131018_host3

Det häftigaste vi planterade i höstas var ett körsbärsbenved som får otroligt läckre ”frukter” på hösten. Försökte mig på lite fotografering där jag ville ha fram en bra effekt men jag vet inte riktigt om jag lyckades  ?smile Det blev två olika varianter:

131018_host2 131018_host1

En annan sak som är skönt, när man som jag har det lyxigt och har dagarna till sitt förfogande, är att det är perfekt temperatur ute för att träna hund Yes Den här veckan har det, på grund av foten, hittills bara blivit två pass lydnad. Vi försöker just nu få till en acceptabel ”tvåa” och det går riktigt bra, ja i alla fall i vissa moment Wink Några har vi ganska långt kvar med så vi får se om vi hinner få dom klara eller om vi får skjuta på tävlandet. Borde egentligen träna om fjärren men det får bli till vintern, nu får vi se om vi får till den betygsmässig eller inte.

Ett moment som vi i alla fall börjar få till är friaföljet, han släpper fortfarande en del ibland och språngmarschen är riktigt dålig men det går sakta framåt vilket är himla skoj då vi höll på att tappa bort detta moment i somras. Inser att jag måste variera träningen betydligt mer än vad jag gör så han hela tiden har en förväntan, då går han bäst In Love

 

 

Erica

Det ÄR vackert så här års, och har man fördelen att kunna njuta lite av dagsljuset är hösten underbar.
Lycka till med tvåan, och visst är det sant att variation är viktigare än man tror.
Kram

Helén

Heh En bildblogg utan hundar! Yes Det finns hopp ROTFL
Jag älskar också kärleksörten. Fick ihop till en minimal bukett till vasen, resten tog sniglarna weep

Jag tror effektbilderna hade tjänat på en större bländare och att du inte hade tagit med så mycket av grenarna. Yes

Cissi

Ha ha, bara för att det inte går att fota när man tränar själv Wink

Aha, jag körde som vanligt med aouto så det kan ju förklara saken Wink

Helén

Nej, jag vet. Möjligen på platsliggning och hur kul är det… Wink

Börja med att ställa in kameran på A (Av tror jag det heter på Canon) då bestämmer du bländarstorleken och kameran sköter resten. Litet bländartal = stor bländare = suddig bakgrund. Reglera med högre ISO-tal om det blir för mörkt.

Vad som ska komma med på bilden bestämmer du Wink

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.