web analytics

Det blir inte alltid som man hoppas….

Hade anmält till en lägreklasstävling i spår på Åseda-Lenhovda BK men hamnade som reserv då det var 15 anmälda och dom tog nio stycken. Tog en chansning och åkte dit i morse ifall någon inte skulle komma men alla kom…. Fast så här med facit i handen kanske det var lika bra att jag inte kom med, det var otroligt varmt och torrt idag!

Bästa träningskamraten var också med så när de tävlande åkt ut i skogen passade hon på att köra mig och Hojt i en lägrelydnad där jag valde att vara tävlingsmässig. Gick över förväntan så jag är jättenöjd med det tänkta upplägget inför tävling :yes:  Luna var också med och fick lite lydnadsträning på nytt ställe, väldigt nyttigt!

Efter att även Ulrika och Fluff kört ett pass lydnad, ett tyst och fint pass dessutom, så åkte vi en bit bort och spårade med alla hundarna.

Fluff fick ett rent grusspår som han löste kanonbra och även Utzzi fick mest grus, och där är hon ju en stjärna :star: Hojt fick ett inte så långt spår på ett kalhygge med en del jord, ris och lingonris. Torrt som fnöske var det men han spårade kalasbra, men som sagt det var inte så långt och det var nog skönt det ;-)

Avslutningsvis, innan vi åkte tillbaka till klubben och såg lydnaden på de tre ekipage som klarat spåret, så fick Luna ett spår och hon har verkligen tänt till på det här med att spåra :heart: :inlove:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.