web analytics

Däck

Har försökt träna ordförståelse på sitt och ligg i veckan. Det går sådär kan jag säga och det beror helt på mig. Jag tycker av någon anledning att det är SÅ svårt även om jag vet hur jag ska göra…..

Tänkte även ta och börja med platsliggningen och funderade då på om jag ska ha ”hakan i backen” eller inte. Beslutade mig för att ha det och satte i går igång med att försöka shapa in det från början. Säger bara ”Jösses vilken snabbtänkt hund jag har” :inlove:  Körde tre gånger 2-3 min och sista passet lade han ner huvudet mellan framtassarna nästan varje gånge, och detta helt på frivillig grund! :yes:  Har fått tipset att jag ska sätta ord på det direkt och med tanke på hur bra jag är på det så är det nog ett bra tips. Funderade ett tag på vilket ord jag vill använda och har nu bestämt mig för att som många andra använda det norska ordet för plats = Däck.

Nu blir det ingen träning över helgen då Jerker och jag är på väg till Stockholm men nästa vecka får vi ta tag i det hela igen.

Ha en bra helg alla ni därute!

Dagens tanke:
Alla är vi väl lite egoistiska men var går gränsen för ”acceptabel egoism?

11 reaktioner till “Däck”

 1. HÄRLIGT!! Han verkar duktig, den lille kungen – och du med! Så roligt.
  Jag tycker ju (förstås) att du valt klokt när du gett honom en uppgift i platsliggningen redan från början ;-) .
  (Alla var ju som bekant inte lika smarta :-( .)
  Angående tanken tror jag att vissa skulle må bra av att tänka lite MERA på sig själva, samtidigt som vissa borde tänka lite MINDRE på sig själva. Grundregeln är att inte utnyttja eller trampa på andra.
  Kram

 2. Jadu platsligget är inte så lätt när man har ”myror i brallan” som våra goa killar verkar fått en släng av ;) Dagens tanke är inte heller lätt, för det är ju klart man vill se om sitt egna, det är ju sällan nån annan gör det åt en. Men det får ju inte gå ut över andra hela tiden :/

 3. Jätte duktiga är ni han kommer få en fin plast om han nu kan lära sig att vara ställa lite mer än 3 sekunder åt gången ;O)
  Hoppas ni får en bra helg!

 4. Ha det så trevligt i huvudstaden och hos kompisarna :-) KAnske vi kan sitta nån gång allihopa runt det ovala bordet på verandan.
  Knepig fråga :-| ”Acceptabel egoism”? I mycket av det man gör kan man ju hitta ett visst mått av egoism i om man rotar och analyserar det hela mer filosofiskt. Men om allt jag gör är för egen vinning så kan man nog säga att jag är oacceptabelt egoistisk :-P
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.