web analytics

Blandat

Annandagen tillbringades med att först gå en skön (trots vädret) långpromenad tillsammans med L och Izak. Efter det var vi med dom hem och fikade och hade en trevlig dag. Vi tvåbenta med gott fika och trevligt prat och Elton och Izak med massa bus :D

Igår ”inkasserade” jag min julklapp: spa-bad och god middag hos min mamma (vi har inget badkar). Det var jätteskönt!!

När Jerker och Elton kom tillbaks efter promenaden idag så tränade vi lite rull-markering på tomten. Första gången blev det lite skall på vägen fram mot mig men han tog rullen utan snack och stack tillbaks till husse. Andra skicket kom postbilen och ”störde” så Elton sprang en extra sväng men utan att någon sa något kom han sedan till mig och tog rullen, kändes bra.
Vi körde några till som gick jättebra och på det sista lade jag ner rullen på marken och han tog den men blev lite tveksam och tuggade två gånger på den innan han kom på att han skulle springa till husse med den. Där slutade vi för den här gången. Kändes bra att han själv hade kommit på vad han skulle göra. Det här är ju första gången vi tränar rulle med någon hund så vi får se hur vi lyckats. Misstag lär komma men förhoppningsvis inte fler än att Elton så småningom lär sig vad det hela handlar om ;)

6 reaktioner till “Blandat”

 1. Det kan nog bli återfall till skallet lite då och då i lägen då han blir osäker, kan jag tänka mig. Men det är väl bara att kämpa på. Han verkar ju ha lätt för sig.

 2. Bettan: Ja vi får se hur det går med söket, vi tar ett steg i taget!
  Vi får väl se hur det blir nästa år ;)
  God fortsättning själv!

  Sara: Ja han verkar snabblärd, vi får väl se hur det går när det blir mer avanserat men vi skyndar långsamt den här gången :)

 3. Låter som det kommer gå kanon med er första rulle hund han verkar ju ändå förstå ett han ska ta den i stället för att skälla bara det är ju ett JÄTTE stort framsteg :D

 4. Verkar som om ni är på G igen med söket :-) Och eftersom det verkar som om Jerker tagit över träningen av Elton kanske det snart kommer en ny familjemedlem ;-)
  God fortsättning och kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.