web analytics

Bilder

Har gjort om kategoriseringen här på hemsidan så det ska vara lättare för mig att få fram de träningsinlägg jag vill ha tag i. Samtidigt som jag gjorde det blev det ju att jag skummade inläggen från förr och det är verkligen roligt att ha bloggen och se vad som hänt genom åren :)) Tillexempel så till alla oss som tycker våren är sen kan jag säga att den kom samma tid förra året ;)

Igår var det kallt men strålande sol och vi hade en härlig lång skogspromenad hela familjen. På eftermiddagen passade Jerker på att vårfixa våra cyklar och jag tog lite kort på våra lekande fyrbeningar:

Avslutar med en bild på familjens minsting från altanen där vi satt och fikade på eftermiddagen – hur göttt som helst:

Idag var Jerker i kyrkan och sjöng på förmiddagen så jag gick med hundarna. Tog Elton en sväng själv där han även fick ett uppletande. Hade två saker med mig men hittade en golfboll just där jag valllade en korridor. Tog upp den och hade den i handen en stund för att sedan lägga ut även den. Intressant att se om Eltons skulle markera den. Full fart ända ut och tog saken där men på tillbaka vägen bytte han till golfbollen. Såg tyvärr inte det utan blev paff när han kom med golfbollen i stället för saken han tog först. Tycker han var riktigt duktig som tog golfbollen men INTE duktig som bytte :-/ Sen tog han saken närmast men hade vid tredje skicket svårt att ta saken han ”tappat”. Gick ut och flyttade den till ett nytt ställe och då tog han den…. Hmm ska nog prova en gång till och ha saken han eventuellt kan byta till närmare så jag kan förhindra bytet… eller någon som har någon annan idé?

Mitt på dagen åkte jag, Király, Lotta och Mysa till Emmaboda BK som hade lydnadstävling. Jag satte mig på ett ställe där folk och hundar passerade och varvade passivitet med härlig kamp. Nyttig träning :yes:

På eftermiddagen har vi hjälpt syrran tömma balkongen då dom ska renovera fasaden. Hon har ju en katt-säker balkong så det var lite att ta undan :-P

Nu har vi ätit en smarrig middag, soppa på blandfärs, morötter, purjo, vitkål, vatten, buljong, senap, tomatpuré, soya och lite grädde, serveras med tärnade ostbitar :eat: 
Hemgjord glass till efterätt, den här gången med hackadmörk choklad med apelsinsmak och vaniljsocker i (bara lite socker för att hålla det LCHF-rätt) – mumsigt :yes:

8 reaktioner till “Bilder”

 1. Fina bilder! Ja – våren var lika sen förra året och nästan ÄNNU senare 2009 har jag sett i mina tillbakablickar i bloggen. Minnet lurar oss tydligen … eller är det viljan att våren ska komma som är för stark??
  Angående byte av föremål har jag följande råd: Kommentera ALDRIG ett byte under träning i den situationen. I uppletande är ALLA inhämtade föremål guld värda. Alltid!
  Träna istället bytesförbud i andra situationer. Inget ”leta”-komandon, inget tjänstetecken – bara lek.
  Beväpna dig med två grejor. Kasta ut en och låt hunden springa för att ta den. När han är längst bort och greppar kastar du ut den andra så att den hamnar mellan dig och hunden och han måste passera den på tillbakavägen. Byter han då kan du säga till att du INTE vill att han gör det. Byter han inte får han självklart genast springa ut och hämta föremål nr 2. Svårt att förklara i skrift, men jag hoppas du förstod hur jag menar.

 2. Låter som en bra dag och jätte bra miljöträning på tävlingen. Den sista bilden är ljuvlig :inlove:

  1. Mmm miljöträning med massa folk och hundar är verkligen nyttigt :yes:
   Ja visst är han söt är han ligger :inlove:

 3. Fina bilder på grabbarna bus <3 Låter som ni haft en bra helg kul du fick lite miljöträning med lillen också!

 4. Vilka fina bilder! :) Måste fundera lite om jag hittar något tips i bakhuvudet när det gäller Eltons byte av föremål. Just nu har hjärnkontoret stängt för dagen känns det som ;)

  1. Brukar vara så efter en aktiv helg :) Du är välkommen tillbaks om du kommer på något tips :yes:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.