web analytics

Att man aldrig lär sig…

 

 

Jag förstår inte varför jag ska vara så himla trög och ”svårtränad”… Det är faktiskt lite synd om mina grabbar som har en matte som göra samma ”misstag” gång på gång…

I går tillexempel när Hojt återigen fick träna lite uppletande och jag inte kan låta bli att ”hjälpa” för mycket trots att jag har en toppenkamrat som försöker påpeka det för mig hela tiden… Och idag när vi tränade med Sara i Lönsboda så fick hon påminna mig om att jag ska se till att Hojt är med mig redan från början i träningen – och är vi på ny plats så backa lite!!!!

Båda dessa ”fel” har jag ju redan gjort på Király och lyckats (nästan) jobba bort och få till rätt beteende från mig vilket ha gjort att Király gör mer och mer rätt. Varför ska jag nu göra dessa igen på Hojt??? Ja, ja bara att träna på och tur jag har underbara träningskamrater som inte tröttnar att tjata på mig  – någon gång SKA jag lära mig jag lovar :rose:

 

Som sagt igår blev det lite uppletande och lydnadsträning med Ulrika trots att Jerker jobbade. Hojt var på ett sätt lika duktig på uppletandet som dagen innan men vi kom på hans svaga punkt – nya saker! Nu ska jag träna bara på nya saker tills han vänjer sig :yes:

Sen blev det lite budföringsträning och hopp över hinder.

Király fick ett pass lydnadsträning och vissa delar är bra och vissa delar kan bli bättre – men överlag en mycket bra träning :-))

Idag åkte vi till Lönsboda för att träffa Sara, Stimm och Hajja för lite umgänge och lydnadsträning.

Hojt skulle få börja och som sagt vi hade inget fokus alls :-(( Men efter lite ”tjat” så fick jag till rätt tänk och då var även Hojt med på banan igen :rotfl: Så vi fick till en hel del bra träning trots allt.

Den som däremot riktigt lyste idag var Király :heart:
Sara dirigerade oss i några olika moment och han skötte sig superbra för att vara på en helt ny plats, så himla nöjd med honom!!

 

Sen gick vi en sväng och Sara var som vanligt snäll och klippte Hojt åt mig – han blir så himla fin när hon gjort det :inlove: och därefter passade vi på att ta lite bilder inför 11 månadersdagen som inträffar nästa måndag. Dom bilderna får ni vänta på till dess ;-) men en jättefin på Király (ja jag är med också…) kan jag bjuda på

6 reaktioner till “Att man aldrig lär sig…”

  1. Att ändra ett beteende är ju det svåraste vi har. Första steget är ju att bli medveten om att vi inte gör som vi tänkt, och du är ju nu på god väg Cissi :)

  2. Nä man lär sig aldrig, eller i alla fall väldigt långsamt ;-)
    Jag avskyr hundar som hoppar på mig och ändå lyckas jag lära hund efter hund att göra precis det :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.