web analytics

3 minuter

Ja vad säger man, hellre snö än slask men måste det blåsa så mycket :-?

Király uppskattar i alla fall snön och kan leka alldeles själv med den. Han hoppar, studsar och jagar snön som han själv ”skvätter” upp, han är så himla söt :inlove:

En del nytta har det blivit gjort i veckan, både privat och jobb.
Självklart har det blivit lite ”tränat” också :highfive: samt långa sköna promenader i skogen där det inte blåst så mycket!

I tisdags och onsdags blev det mest stadgeträning på ”madrassen” (i stället för bur). Det går sakta, sakta framåt. Han börjar i alla fall förstå att hela han ska vara på madrassen och att det nog är still han ska vara ;-)

Nu i kväll blev det ett riktigt bra pass där både jag och Jerker tränade. Körde ca 3 minuter var, först jag och Király i 3 min medan Jerker och Elton var stilla (och tysta) sedan bytte vi. Det blev totalt tre pass var.

Jag började med ett lekpass som ska grunda för apporteringen. Király fattar mer och mer vad det är som ger utdelning – ”gripa bra och lägga vikten bakåt utan att rycka”. Jerker körde två sådana pass med Elton då han behöver förstå att han bara ska hålla still och dra.

Andra passet var att springa till target/fäll och jag fick mycket bättre fart i det när jag använde bollen som belöning och godis på targeten.

Tredje passet blev stadgeträning på madrassen – svårt efter dom båda aktivitetspassen men vi fick till det ok i alla fall :yes:  Jerker avslutade också med ett stadgepass och där är utmaningen att få Elton att vara tyst. Blev bättre och bättre :yes:

Efter det blev det en kvällspromis och nu sover dom fyrbenta gott :ZZZ:

Ni får ett kort till från i helgen, inte så bra kvalitet men man ser ändå vilket fint fokus han hade :heart:

5 reaktioner till “3 minuter”

  1. Duktig du är som håller igång träningen! Här har det inte blivit så mycket i helgen, men nu ska vi ta nya tag. Jag har också funderat på något alternativ till buren för ”burlekar”, för den känns lite för otymplig att ha med på träningar. Hon trivs ju jättebra i buren, men jag tänkte nog ha något annat. Vi har kört lite stadgeträning med sitt och omvänt lockande, och det går utmärkt. Hon har verkligen fattat att hon måste vänta och vara stilla.

  2. Vad roligt att ni är så på G med träningen och att Jerker och Elton också kommit igång det är ju roligare om man har någon att träna med :)
    Och du fokuset är det inget fel på i alla fall :-*

  3. Så härligt att ni håller i träningen även efter lägret när inspirationen är på topp. Extra kul förstås när ni kan träna tillsammans. Bra idé det där med tre minuter var – kanske något som vi ska prova här hemma …
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.