Undrar…

… var blogginspirationen tog vägen {23}

Mycket jag vill göra just nu och en hel del blir också gjort. Klart i köket tillexempel….. tar som vanligt tid med det sista men nu har en del av detaljerna blivit gjorda och resten kommer nog också på plats. Till jul är det i alla fall tänkt att allt ska vara klart {74}

Király är runt 3 1/2 månad och har just kommit på att man kan hoppa upp och ner i soffan utan att ”behöva jaga Elton” {59} Idag har han roat sig med att hoppa upp och ner med en tennisboll i munnen – Elton bara tittar och undrar vad det är för roligt med det där….?

Mattes lilla goding – både står snyggt och har superkontakt {64}

Maria, Zazza & Kiwi

Ha ha… Ja tänk att det kan vara så roligt att hoppa upp och ner i en soffa.. laugh Så söt han är..
har du satt ut bilder på allt det nya ni gjort?? ha rjag missat det eller glömt?

ha det gott.. kram kram

Erica

Det är konstigt att de där sista detaljerna ska ta sån tid att fixa till, jag är likadan. Det är väl härligt att han kan roa sig själv den lille, även om man undrar ibland när de till synes aldrig tröttnar.
Ha en bra dag
KRAM

Eva G

Ha ha, är det nåt som ligger i luften eller smile Kenszo har sprungit mellan korgen och hoppat upp i soffan med en pipboll i munnen idag!! Va roliga de är!!
Ja, står snyggt gör han och fokuset är det verkligen inget fel på!! Det är ett par riktiga pärlor vi fått, med världens godaste pussar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.