web analytics

Tugg, tugg och så lite mer tugg :-(

 

 

Jag förstår inte varför jag ska ha så himla svårt för att lära mina hundar att apportera ordentligt ?:-)  Första steget brukar gå bra men sen får jag ofelbart tugg på apporten :reallypissed:

Nu har jag i och för sig börjat få bort tugget på Kiraly men lite är det kvar och jag hade INTE velat ha detta problem på Hojt men det verkar jag tyvärr lyckas med…. Jag har provat lite olika varianter men hur jag än gör så kommer jag till en punkt där han börjar tugga :-((  Ja det finns ju verkligen en anledning till varför jag valt liggmarkering på apporterna i spåret ;-)

Tur man har bra folk runt sig man kan fråga för som vanligt har jag nog lite för bråttom och vill för mycket på en gång. Varför är det alltid så att jag antingen inte kommer framåt alls eller också tar för stora kliv? Suck…. ja, ja någon gång kanske jag också lär mig – det sägs ju att man kan lära ”gamla hundar sitta” ;-) Upp till bevis med andra ord :-P

Nu ska jag iväg med Hojt till veterinären för att ta nya prover……

 

6 reaktioner till “Tugg, tugg och så lite mer tugg :-(”

  1. Ja, tugg är inte kul, det får man jobba med, men du lyckas säkert få bort det!

    Hoppas alla prover är bra på Hojt nu :)

    1. Ibland känns det inte så… men, men vi tar nya tag ;-)

      Hoppas jag med, besked i morgon e.m. eller på onsdag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.