web analytics

Träningstävling

Träningstävlingen i måndags på Emmaboda BK gick verkligen inte som jag trodde den skulle göra…..

Var på plats tidigt då Jerker skulle vara tävlingsledare för de två klasserna som skulle vara före klass 1, så jag tog hundarna och gick en sväng på ängarna en bit från klubben. Sen fick dom vila i bilen medan jag ”virrade” omkring och var nervös…. Hur sjutton är man funtad när man till och med blir nervös för en träningstävling?!?!
Nervositeten släppte en del när jag tog ut Király och han skötte sig jättebra under uppvärmningen :inlove: Det var bara två ekipage anmälda till 1:an så vi fick stöd av Utzzi på platsliggningen, helt perfekt då hon är lugnet själv :yes: Vi gick som nummer två så det blev lite väntan innan det var vår tur. När vi gick in och ställde upp oss för lf fick jag dagens ”energikick” – han var med mig!!! Lf gick riktigt bra, lite sega sättanden och sedan tappade han lite på slutet, ”fokusorken” tröt en del. Läggande under gång var ok men sedan satte han sig inte utan det blev många dk:n. Har tränat just på att han ska ligga kvar så den biten fungerade ju ;-)
Inkallningen var riktigt, riktigt bra men ställandet under gång har vi inte klart ännu. Apporten, superfint greppande men tyvärr en hel del tugg…. Hoppet var superfint det med! Så himla nöjd att vi höll ihop hela tävlingen även om jag belönade ett par gånger ;-) Jag vet ju vad vi behöver träna på men en officiell tävling känns inom räckhåll i alla fall!

Hojt har hunnit bli 15 veckor och idag lyckades han ta sitt första dopp (helt ofrivilligt) i Ersjön, så nu vet jag att han kan simma ;-) Sen börjar han även kunna lite fler saker men vi har mest skoj och jag försöker ha med honom så mycket som möjligt och göra saker lite över allt :highfive:

prins Hojt med sin fina pappa, Akinnaz Tok Stimm och söta syster Hajja :heart:

 

9 reaktioner till “Träningstävling”

  1. Tack tjerer :heart:

    Ja vi får väl se när/om det blir officiell tävling ;-)

    Vad jag trodde Helén kan du säkert tänka dig men inget av det inträffade :rotfl:

  2. Roligt att du är nöjd. Bra med träningstävlingar så man ser var det brister mest. Ibland blir det inte som man tror. Roligt då om det är åt det positiva hållet. Vi hoppas ni snart är ute och tävlar på riktigt också! Så söt bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.