web analytics

Tiden rusar fram

Inte lätt att hinna med att blogga när dagarna är fullspäckade med massa ”måsten” :-P

Men om vi skippar alla ”måstena” så blir det ändå lite hundträning här hemma.
Király börjar förstå vad ”klossen” går ut på och även targeten :rotfl: . Försöker öka farten till targeten och det går bättre och bättre. ”Stanna kvar” är också något vi håller på med och det är inte lätt men han börjar fatta lite i alla fall! Lite ”nosarbete” håller vi också på med – valpspår och lätta ”nosövningar” i trädgården, roligt tycker både han och jag :dog:

Har just nu extra problem då jag tror jag fått en ”hälsporre” och det är INTE skönt kan jag säga :cry: . Var på apoteket i går och köpte ilägg till skorna. Använde det i går kväll och det känns nog lite bättre, gick i alla fall att gå kvällsrundan utan för mycket pina. Vi får se hur det känns på långrundan i dag……

Funderar på det här med prioriteringar i livet, både i stort och smått. Vissa saker måste prioriteras, jobb bland annat 8-) och är man egen företagare blir det väldigt mycket tid som bör läggas där. Så egentligen är frågan hur resten av tiden ska fördelas och där lär det bli en del förändringar framöver.

Går bland annat en uppfödarutbildning som är klar till våren men att skaffa kennel och börja föda upp hundar är inget jag funderar på just nu. Är med i två rasklubbar och när man läser om och lyssnar på uppfödare så är det så få jag kan känna samhörighet med att jag inte tror jag skulle platsa. Vi får väl se hur det blir med medlemskap och engagemang överhuvudtaget fram över ?:-)

En sak är i alla fall säker och det är att tid för hundarna och hundträning kommer det alltid att bli, dom prioriteras definitivt :inlove:

14 reaktioner till “Tiden rusar fram”

 1. Aj då hälsporre är ett aber. Det är tufft att få till det så det blir bra. Alltid något som får lida lite kan jag känna ibland. Vissa saker går ju i perioder som man prioriterar. Sedan får man lägga det åt sidan och ta upp det igen när man har tid och ibland lust.
  Man ska göra det som känns rätt för en själv i alla fall. Inte vad andra tycker man borde göra, vilket inte alltid är lätt det heller ;)

  1. Exakt, man (i alla fall jag) styrs lite för lätt av andras åsikter men jag blir bättre och bättre på att göra det som känns rätt fär mig!
   Men visst är det så att engagemanget i olika saker går i vågor i ens liv – fast man och hundar prioriteras alltid :inlove:

 2. Hundträning står högt på min priolista, ibland till sambons förtret, men är det vackert väder så kan han ju åka sin ”lilla” hoj. Hälsporre är inte kul, min hängde med i närmare 1 år innan den gav med sig med hjälp av både piller o inlägg vilka jag har ff.
  Kram o ha en bra helg.

 3. Allt har sin tid. Det är ju jättebra att engera sig i klubbar och föreningar, för hur skulle det se ut om ingen gjorde det? Men har man en ung hund så tycker jag man ska prioritera träningen och samvaron med den. Går det inte att kombinera så är det rätt att föreningslivet får stå tillbaka.

  1. Ja i alla fall nu ett tag får det nog bli så.
   Har ju gjort en hel del i olika föreningar så ingen kan säga att jag ”aldrig ställer upp” även om jag ligger lågt ett tag :)

 4. Hoppas din häl slutar jäklas med dej snart, hälsporre är inte kul.
  Jadu prioritera, det är man väl snart världsmästare i, tyvärr hamnar ju inte fokjus rätt jämt, men tillräckligt ofta iaf.
  Va duktigt ni tränar :-))

  1. Du har rätt där, ibland prioriterar man fel men man lär sig med åren att göra fler och fler rätt :)
   Tack!

 5. Duktiga ni är som tränar tycker du gör rätt som prioriterar hundträningen i alla fall :-)
  Hoppas hälen blir bättre snart!

 6. Ja ibland måste man prioritera…
  Men en sak.. det kanske skulle behövas en uppfödare som har SUNDA åsikter på avel :D Så du kanske skulle börja ändå ;) ;)

  Hoppas hälen snart blir bättre.. kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.