TACK!

Vi har haft en riktigt trevlig helg trots kallt och lite mer snö…..

Fredagskvällen tillbringade vi hos L och Izak – trevligt! Hon har fått sin kamin installerad så det var så varmt och mysigt!

I lördags fixade jag och S en massa kort till mormors digitala fotoram medan Jerker och T var i Kalmar.
När dom kom hem fick jag en KANONPRESENT av S, T och L i förtid – JÄTTETACK! Så uppskattad laugh

Nu i eftermiddag har jag varit i Nybro på uppfödarutbildning. Juritik och avtal – intressant!

Både i går och idag har jag och Elton tränat på utmaningen- Det är SÅ svårt att öka kriterierna utan att han blir frustrerad och börjar skälla. Men vi SKA klara av det – någon gång i alla fall Wink

Jerker hade tränat lite ”fot” inne medan jag var iväg idag och det hade gått helt OK. Elton har svårt för fokuseringen men det blir bättre!

Dagens tanke:

Spelar det någon roll varför man blir ”känd” – eller räcker det med att man blir ”känd”?

jonsoligan

Vad skönt att helgen varit trevlig..fått för mig att den utbildnignen är intressant smile
Jag tycker det spelar roll..är så trött på alla dem som är med i dokusåper och blir ”kändisar” för att de t ex har sex i TV:n..

Erica

Det är bara att jobba på, tids nog lossnar det smile
Angående dagens tanke beror det nog på vem man frågar…
Själv skulle jag anse att det spelar STOR roll.

hundkanslan

Maria: Ha en bra vecka själv laugh
kram

Bettan: Kul att göra folk nyfikna Wink
Om du kollar på FB så får du svaren!!
kram

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.