web analytics

Stockholmsresa och nya saker på gång.

Har som vanligt så här års varit upp till Stockholm en sväng. Alltid trevligt att träffa släkten till jul och passar såklart på att göra det just den helgen som hundmässan är ;-)

Det är alltid så trevligt att vara hos pappa och Leila, opretentiöst men väldigt generöst och jag känner mig alltid som hemma där :heart: Att sen pappa just i år hade en väldigt god whisky han bjöd på gjorde ju inte det hela sämre direkt (:kiss:)

Insåg däremot att det är tur att man är van vid Stockholm då det visade sig att pendeltågsstationen hade flyttat typ fem våningar under jord… Två extremt lång rulltrappor

och en mer normal innan man var nere på perrongen. Där hade dom gjort väldigt fint i ena delen tycker jag:

Mellan den korta rulltrappan och en av de långa har man även gjort ett mellanplan som såg ut att innehålla diverse saker. Hade inte tid att stanna så länge men tog ett kort i alla fall:

Utgången mot Kalbergsgatan var också ny och man kom ut snett emot Åhléns vilket i och för sig var trevligt så det inte var lika långt att dra resväskan om man vill handla lite:

På själva hundmässan träffade jag som vanligt massa trevliga människor, såg fina hundar och handlade en del (:yes:)  Bland annat så hittade jag dessa två fina halsband som från början var tänkta för Luna och Raya men Bamse var för stor för lilla tigern så Impe fick det i stället.

Både den här veckan och förra veckan har det inte blivit så mycket hundträning direkt, bara lite förra tisdagen i ridhuset och några kort, korta pass inne. Nu har Era inte haft några större problem med det som tur är, får ta tag i saken nu när snön har försvunnit i stället.

Idag kom även delar av mitt nya fuktionärsjobb, två rejäla lådor med papper och pärmar. Resten för att jag ska kunna komma igång kommer förhoppningsvis snart det också :-)

5 reaktioner till “Stockholmsresa och nya saker på gång.”

 1. Så de är klara med den nya stationen nu, kul! Fast långa rulltrappor är såååå tråkiga!

  Stiliga halsband!

  Vad är det för funktionärsjobb? Nånting spännande hoppas jag!

  1. Ja fast jag är måttligt förtjust i dessa tunnlar (:no:)

   Jag ska bli registrator i PKLC, registrera alla lc-resultat för vissa raser i vår databas, göra licensböcker och föra in mättintyg i databasen samt arkivera detta. Vi är två registratorer som har olika raser och lite olika ansvarsområden. Den andra personen är den som har kontakten med SKK och rapporterar alla resultat dit bland annat :-)

 2. De där rulltrapporna är verkligen sjuuukt långa :-) .

  Jättesnygga halsband! Hade gärna shoppat lite på mässan *inte bitter alls att jag inte kunde gå* ;-) .

  1. Fast just dom halsbanden är det en som finns på Facebook som syr :-)
   Är du intresserad så sök på Raskans hundtäcken <3 på fb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.