web analytics

Söt schäfer och kvalitetsträning

Söndag = inomhusträning i Tingsryds bollhall!

Idag provade vi ett nytt koncept och det blev mycket mer kvalité i träningen vilket kändes så bra. Hade en plan på några moment som Ulrika skulle köra mig i under andra halvan av passet. Tränade först dessa moment samt linförighet, sitt i grupp och platsliggning. De sista två momenten ensam men med störningen som blev av alla andra som tränade i närheten.

Det vi tränade med dirigeringshjälp var första framåtsändandet, inte full längd men förövrigt alla bitarna vilket gick helt ok. Behöver träna mer på att han ska behålla frontriktningen och att han ska gå rakt men annars så börjar det ta sig. Sen körde vi läggande under gång och efter att ha provat lite så fungerade det riktigt bra. Efter det var det inkallningen från rutan och ”promenaden” innan och när jag använder ”Hojt – kom” och inte bara ”kom” så gick det bra. Säger även fot när han närmar sig så han ska veta vad han ska göra och det kändes fint!
Avslutade med sättande under gång och det gjorde han kalasfint!

Sån skillnad det blev på träningen när man strukturerar den – mycket nöjd!

 

140209_jerker_impe

Jerker och Impe tränar på riktigt flitigt (även om det inte syns här där dom tog en välbehövlig paus) och nu tar dom verkligen steg framåt i träningen, jättekul att se dom!

Avslutade dagens träning med att ”träna” lite med Utzzi – världens sötaste schäfer när hon koncentrerar sig <3

140209_utzzi

4 reaktioner till “Söt schäfer och kvalitetsträning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.