web analytics

Somliga veckor är helt klart mindre trevliga…

Jag har fixat lite på hemsidan den här veckan, fast mer behövs, men nu har i alla fall Raya äntligen fått en egen sida *kiss*

raya_luna

För övrigt har det varit en riktigt skitvecka *no*

Det började i tisdags med att mina glasögon gick sönder… Jag råkade av misstag (med hjälp av hundarna) sätta mig på dom när jag lagt dom på locket till toan, så fronten lossnade. Trodde att jag köpt dom hos A-optik här i Emmaboda men när dom konstaterade att så inte var fallet var dom måttligt roade av att hjälpa mig, och då den andra optikern har lite svajigt ryckte fick det bli Nybro. Åkte dit i onsdags och på Optiktjänst fick jag väldigt bra service så jag både lät dom beställa delar till mina trasiga och beställde ett par nya, dumt att bara ha ett par när man är beroende av dom. Reservdelen kom i går vilket var skönt då det är svårt att klara sig helt utan, de nya kommer nästa vecka!

I onsdags kväll hade vi brunt vatten hela kvällen, som tur var hade hundarna vatten upphällt och vi fick köra mineralvatten. Men jourens svar gillade jag inte: bara att spola för fullt tills det blir bra igen *wacko*  Vem hade dom tänkt skulle betala för det bortkastade vattnet? Jo vi såklart *crazy*

Men det egentligen värsta hände i går, helt plötsligt gick Hojt på tre ben *sorry*
Ringde till veterinären här i Emmaboda i morse och fick komma kvart i tio! Hade tur så det var bästa veterinären som var där idag och hon hittade tillslut en liten glasbit i hans trampdyna. Trist men skönt det inte var värre, fast det tar ju tid för trampdynor att läka så några veckors ”sjukskrivning” får vi nog räkna med tyvärr.

Som tur var så jobbade Jerker hemma på eftermiddagen idag så jag kunde ta Impe och Luna på en lång skogspromenad, precis vad jag behövde! Gick så jag passerade ”gubben” och han var förberedd på vinter:

gubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.