web analytics

Smällare :-(

Satte ju upp en träningsplan för den här veckan och har faktiskt hittills lyckats hålla mig riktigt bra till den!

Blir lite frustrerad ibland och tycker det tar för lång tid men då är det bra att ha vänner som påminner en om vad man håller på med 8-) . Gick mycket bättre när jag tog det lugnt och fokuserade :yes:  Av dom sex saker jag satt upp har vi tränat på fem och alla har i alla fall tagit ett litet steg framåt. Men det är ju några dagar kvar på veckan så ni får vänta på en ordentlig rapport över hur det gått till på söndag :))

Det är SÅ skönt att ha flyttat från Stockholm så här års när vi nu har en ljudberörd hund. Det har bara kommit några enstak smällare men varje gång har Elton reagerat ordentligt och blivit stressad samt haft svårt att släppa det efteråt…… Ser inte fram emot i morgon men vi ska vara hos mamma och på baksidan där brukar det vara relativt lugnt så vi hoppas det ska gå bra. Som tur är har inte Király visat tillstymmelse till att reagera än så länge :yes:

Då det ska bli mildare i morgon passade jag på att ha lite pälsvård idag och i kväll blir det bad för båda hundarna. Klippte en del på Elton också, inte för att han har så mycket päls men den blir lätt ”tuffsig” med tanke på allergin så han ser så mycket bättre ut om man håller honom kortklippt och jag tänkte han också kunde vara fin till nyår :inlove:

Dagens tanke:
Det är tråkigt när en vän visar sig bara vara en bekant, men väldigt roligt när en bekant visar sig vara en vän!

11 reaktioner till “Smällare :-(”

 1. Ska oxå sätta mej ner och skriva en årssummering, men har inte fått tummen ur än.
  Smällare är ett otyg för de rädda djuren, Veto har tittat till och lyssnat men inte mer än så, Pyton är helt skottfast och Fisko blir räddare och räddare med åldern. Och hästakraken ska vi inte tala om, ska skynda mej ut nu innan det börjar mera. Vi bor ju bra men idag ligger vinden på häråt oc då hörs det ordentligt hit ut.

 2. Läser din blogg men har varit dålig på att säga nåt på senare..måste skärpa mig så du vet att jag är här..
  Lider med Elton och alla djur som far illa av dessa onödiga smällare :(
  det är ändå skönt att bo på landet..blir inte så mycket smällande..
  Duktiga ni är som ligger i och tränar :clap:
  Kram

 3. Roligt Maria att Figo och du ”klickar” ihop – kanske kan få se en film någon gång :))

  Ja Sara, och så säger dom att folk har dåligt ställt fortfarande – borde i så fall finnas viktigare saker att lägga pengarna på!

  Ja visst är det roligt när det blir så Erica :hugright:

  Instämmer Bettan :yes:

 4. En träningsplan är bra att ha men måste inte följas slaviskt, det är tillåtet att vara flexibel beroende på resultatet man fått på föregående träning ;-)
  Smällandet är inte kul, här är det relativt lugnt mot hur det varit tidigare år.

  Bättre med få vänner och många bekanta än tvärtom men skulle en bekant visa sig vara en riktig vän i alla väder hoppas jag att jag gjort mig förtjänt av den vänskapen :-)

 5. Vi som bor ”mitt ute i ingenting” har det ju förspänt under alla smällarhelger. Visst kan grannarna smälla av en och annan raket, men våra hundar bryr sig inte, tack och lov. Värre är det för stackars katten som inte alls gillar det hela …
  Dagens tanke är SÅÅÅÅ sann som aldrig det. Tänk vad glatt överraskad man kan bli av vissa bekanta. :-)
  KRAM och GOTT NYTT ÅR

 6. Jag är också så glad att jag inte bor mitt i stan det hade jag inte klarat av själv under nyår jag avskyr smällare och fattar inte varför folk vill elda upp sina pengar!!!
  Hoppas att det blir lugnt hos er i morgon :-/

 7. Ja jag är glad att jag bor på landet så smällandet blir komprimerat till några dagar och just under nyårsafton. JAg ska med klippa lite mer på mina krull.. Hatar alla tovor som blir nu :/ Har klickat lite med Figo i veckan och han tar för sig :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.